Osman_Aras Şuan 1 yaşında cocugum var 44 kiloyum🤦♀️bu durumu yaşayan anneler var ni acaba ? Nasıl kilo alabilirim 🤦♀️🤦♀️
23201060 Osman_Aras evlenmeden önce bende zayıftim düğünüm olacağı sıra almak istedim. Aile helimi prakten isminde bi şurup önerdi acayip iştah açıyo sürekli yedim ve aldim. Araştırın deneyin derim.
Zeynept Osman_Aras oyyy kader arkadaşım 😂 çaresini bulursan banada söyle o kilo yüzünden bebeğimi doğru dürüst emziremedim bile 🤦🏻♀️42 kiloya kadar düştüm şimdi 45 kilodayım ama az yaa 3-4kilo alsam en azından
Hebunturan Osman_Aras ah canım 40 ile hamile kaldım 60 la doguma gittim kızım 3 ay 7 günlük şu an yine 41 42 kiloyum sanırım eriyorum günden güne sürekli yememe rağmen alamıyorum
Osman_Aras Zeynept Vallahi kilo almak kilo vermekten daha zor 😅😅. Ahh ahhh blz ne yapacaz böyle ya ne denediysem olmadi şuan bl hap araştırıyorum o iştah açıyormuş
Berfu Osman_Aras 16 aylık kızım var bende 44 kiloya kadar düştüm alamıyorumda:(bayramdan sonra gidip tahlil yaptırmak istiyorum değerlerimde problemvar sanırım bekarken bile en az 47 kilolardaydım böyle vermeye devam edersem hiç istemiyorum ama emzirmeyi kesmek zorunda kalacağım sanırım inşallah buna gerek kalmaz Allah yardımcımız olsun🤲
Osman_Aras Berfu Inşallah canım yaptır muhakkak ben gittim yaptırdım çok şükür her hangi bi sıkıntı cikamdi inşallah seninde öyle olur. Çok stresli bi hayatın var mı peki veya az mi yiyorsun ?
23201060 Osman_Aras a evet yapıyodu. 4 yıl kadar oldu orasını unutmuşum. Çalışıyordum arada boş kaldığım zamanlar hemen uykum gelirdi bebeginiz zaten uyuklamaniza ızin vermez. Abartılı derecede bi uyku değil yani
Berfu Osman_Aras Osman_Aras inşallah cıkmaz bendede birşey.yoo stres dediğim birşeyde yok hayatımda sadece cok yoruluyorum bebeğim bu aralar okadar memeye düşkünki,beş dakika bırakıp nefes alıcak kimsemde yok yakınımda sürekli bi koşuşturma herkes gibi işte🤷♀️bana kalsa azda yemiyorum ama nebilim çıkamıyorum işin içinden tahlil sonuçları ne dicek görücez valla
Biranne_birbebe Osman_Aras Ahhh bende aynıyım 16 aylık bebeğim var 44 e düştüm. Hamilelikte 20 kilo almıştım doğumdan sonra hepsi gitti. Lohusalığım berbat geçmişti stres sıkıntı bi anda kilolar gitti. Şimdide alamıyorum 😰😔
Mirage91 Osman_Aras keşke ben de kilo alamayan analardan olsam hahah doğumda 23 kilo aldım 🤣🤣 gece gece mu yiyin pekmez yiyin alırsınız
idil1990 Osman_Aras ah ah damarima bastin 45 kiloyum 12 yasindaki kizim bile 50 kilo anne senle carsiya inmek istemiyorum herkez kardesim saniyor dio bunalimlarda cocuk 😂
2412020 6 ay oldu 48 ile hamile kalım 61,5 ile doğurdum şimdi 48 oldum ve altına inmek isyemiyırum troiglerime vaktırdum t4 düşmüş tsh 4,53 endkronolojşye gitmem gerek 🤦🏾♀️
Osman_Aras 2412020 Aksatma mutlaka git bu durum aşırı sinirde yapıyor bende öyleydim tedavi oldum ilaç kullandım atlattım çok şükür