Sldmrt 18 günlük bebeğim var, arada boynunu geri doğru atıyo malum tutamadığı için. Bazen noş bulunup tutamıyorum. Boynuna birşy olmuş mudur internette bebeklerin boynuyla alakalı bişey bulamadım. Hemen incinecek yada sorun olacak kadar hassas mıdır ?
Mom14 Sldmrt boynundan desteklemen lazım ölümle bile sonuçlanabilir dikkatsizlik bi anda atıverir boynu bile kırılabilir bebeğini tutarken koltuk altlarından tutuyosun galiba eğelerini kaçırırsın boynundan ve sırtından kesinlikle destekle
Sldmrt Mom14 hayır göğsüme yatırıp gazını çokarmaya çalışırken oldu sırtından tutuyprdum diğer elimle de pıt ğıt vuruyodum birden geri doğru attı
Mom14 Sldmrt he birşey olmaz ama sen yinede kafasını tut incinebilir zaten canı acısa ağlar sen destekle omzuna koydugunda
Ediberva Lütfen dikkatli olun özellikle o bölgeden tutup kaldırın eminim dikkat ediyorsunuzdur tabiki ama çok tehlikeli Allahım korusun bir anda tıkanır falan geç olur daha özenli olalım hepimiz
Ediberva Sldmrt tabi benimde ilkim 😀 yaptığım hataları bi görseniz anamın ilki olacağıma dağlarda tilki olsaydım demişler 😂