Gokcetutkun Kızlar merhaba doğum yapalı 8 gün oldu göğüs uçlarım hiç yoktu daha yeni çıktı bu yüzden göğüslerim fena halde çatladı en hızlı ve etkili öneriniz nedir ağlayarak emziriyorum canım çıkıyor gibi hissediyorum
Egemenin_Annesi Gokcetutkun ben sirf bu yüzden emzirmeyi kesmistim dayanilacak gibi degildi agrisi ben lansinoh krem kullanmistim
Hafsamm Gokcetutkun silikon uç kesinlikle tavsiyeederim . Bnm de yoktu onu sürekli takılı tuttum içinde süt biriktikçe uçuda yara olmadı
Fatma-sare Gokcetutkun ben de ağlıyordum doktora gitmiştim stafine merhem verdi antibiyotikli inanılmaz etki etti isterseniz doktora gidip ilaç yazmasını isteyebilirsiniz ben uzun süre çektim daha önce doktora gitmediğim için kızmıştım kendime o ilaç bitince lansinoh kullanıyorum rahatlatıyor
Miracs Çok geçmiş olsun canım benimde çatlak çatlak oldu sagarken süt kan oluyordu. Ben çareyi kakao yağında buldum ertesi gün hiçbir şey kalmamıştı. Mutlaka denemelisin denemekten zarar gelmez inşallah faydasını görürsün
Miracs Gokcetutkun Bir arkadaşım kantaron yağı nı da önermişti ama onu kullanmadım bilmiyorum inşallah fayda görürsünüz. Geri dönüş yaparsanız çok mutlu olurum ☺️