[silindi] Herkese merhaba 4 aylık bebegim ara ara burnundan kusuyor genzıne kacıyor diye düşündüm ama başına gelen varmı boyle bir durum?
SeydaPrc [silindi] Benim kızımda 3 ay 20 günlük bir haftadır burnundan geliyor kustuğu zaman anlayamıyorsun bile fışkırıyor üşüttü ondan oluyor sanırım.
Dnzz [silindi] benim bebeğimin doğduğundan beri öyle bi sıkıntısı vardı doktoruna söyledim reflü belirtisi olduğunu söyledi. Bence doktorunuza danışın ona göre yönlendirir sizi ihmal etmeyin.
Melekler Benin kızımda öyleydi şuan 9 aylık kusmuyor çok fazla emdiği için oluyor bazen merak etme yine de doktoruna danış çok merak ettiysen için rahatlar
[silindi] Ya aslında sordum reflü veya cok gelıyor yedıgı demısti reflü yatagında yatar eskıden simdi uyumuyor onda
CemileF [silindi] canım reflüsü vardır yasa fazla veriyorsundur. Emiyorsa birşey diyemiyorum ama biberonsa miktarı azalt sıklığı arttır derim. Bizde de reflü var burnundan kusmadı sma burnuna kadar geliyordu sürekli hırıltısı vardı geceleri özellikle.
CemileF [silindi] bizde de önce hırıltıyla başladı. Ben de genzi tıkalı sanıyordum. Meğerse reflüymüş. Midesi burnuna kadar geldiği için Ödem yapıyor.
CemileF [silindi] sonra kusmalar başladı. Boğazı tahriş oldu sesi kısıldı çocuğun, midesi sürekli ağzına geliyor uyuyamıyordu kuzum. Gaviscon, motilium kullandı bir süre ama çareyi tickener’da buldum. Şimdi daha iyi çok şükür.