M-M-F-K-A Merhaba hanımlar paylaşımım size ulaşıyormu okuyan varmı diye merak ettimde kimseyi yargılamak için söylemiyorum ama dün ilk defa bir post paylaştım ama bir kişi bile cevap yazmayınca acaba postum yüklenmiyormu merak ettim 😏🤔🤔🤔
alibeyannesi M-M-F-K-A yükleniyor canım ama bazı postlarda çok aşırı konuşma olunca senin post aşağıya düşüyor görünmüyo
M-M-F-K-A alibeyannesi canım doğum sonrası adet düzensizliği yaşıyorum kızım 8 aylık 40 çıktıktan 5 ay sonra adet oldum sonra 2 ay üstüne tekrar oldum 3 temmuzda temizlendikten 18 gün sonra dün oldum bu arada 40 çıktığında normal sprayl taktırmıştım benim gibi düzensizlik yaşayan varmı merak ettim 5. Bebeğim ve bu durumu ilk defa yaşıyorum 🤔😏😬🙈
alibeyannesi M-M-F-K-A 5. Bebegin se sen daha tecrübemizin kız bize ne soruyon😁 benimde adet düzensizliğin oldu 1 hafta geçmedi bidaha oldum sonra kahve akıntı falan smdi bitti sprayl kimine yaramıyor diyorlar. Bi doktorunla görüş muayne ol vücudun kabul etmemiş olabilir
M-M-F-K-A alibeyannesi kuzum diğer çocuklarımda doğum sonrası adet olduğumda sonraki aylar hep düzenli gelmişti yani bu konuda teçrübe edinemedim ilk defa böyle oldu şu an koronadan dolayı açil olmayan durumları doktorumuz kabul etmiyor malesef ama bu şekilde devam ederse düzensizlik tekrar arayıp randevu almaya çalışacağım 😬