HcrSltn Hanımlar kızım 8 ay 10 günlük. Dün muhtemelen terini üşüttü, aksama doğru sesi kısıldı hafiften. Bugün daha çok kısık ve çatallı. Başka bir sıkıntımız yok. Ne yapabilirim geçmesi için?
Mom107 HcrSltn valla bizimkinin huysuzluk ve ağlamaktan ara ara olur bir iki gün sürer ve geçer 2 yaşında tabi sendrom dönemi☺️Ilık ıhlamur belki iyi gelebilir
S100516 HcrSltn 3 buçuk aylığız bizimde kısıldı korktum bende üşüttümmü acaba diye 2 gün de geçti şükür. Tabi bizimki değişik ses tonlarıyla bağırmaya başladı o mu etkiledi acaba ses tellerini dedim kendi kendime
HcrSltn S100516 bir aylikken yine kısılmışti ama çok daha hafifti ve hemen geçmişti. Çok ağlamaktan kısılmışti o zaman. Şimdi daha cok kısıldı ve üşüttü yani eminim neredeyse. İçim parçalanıyo sesini duydukça 😰
S100516 HcrSltn elma yağı kullanıyormusunuz ben ilk doğduğundan bu yana karnına ayağının altına sürerim ses kısılıncada parmağımla minnacık tattırdım sabaha düzeldi onun etkisiylemi geçti bilmiyorum.
S100516 HcrSltn bence bulundurulması gerekiyor büyüklerden öğreniceğimiz çok şey var ☺️ yanlız çok acı oyüzden tattırırsanız dikkat edin bende yalıyorum hatta arada üşüttüğüm zamanlar çok faydalı 🤗