Dmrmry Bebeğim 2.700 gr doğdu emmiyor gögüsümü almıyor çenesi küçük kavrayamıyormış gücü yetmiyormış böyle bir durum yaşayan oldu mu
Ikrabebek Dmrmry doktor kontrol etmedi mi. Benimki de erken doğmuştu doktor parmağını soktu damağına emme refleksi yüksek emer bu seni dedi. Ama benim sütüm yoktu 😔
Kartanesi26 Dmrmry benimkide 2900 dogdu cnm 2.700 e düşmüştü banada oyle dediler göğsün buyuk kavrayamiyor yok tutamıyor halbuki sütüm vardi emdikce gelir dediler bana sütun yok dediler mamaya basladim onlari dinleyip once emzirip sonra mama veriyordm 40 indan sonra gogsumu hic tutmadi suan emzirmiyorum sütte gitti sanırım 3 aylik olduk emzirmeye çalış yinede zorlada olsa
iki_prens_annesi_ Dmrmry 3 kilo dogdu oglum çok şükür emdi cabuk yoruluyodu cenesini hafif oksuyodum emiyodu tekrardan 4 aylik olcak 3 gun sonra insallah 3 aylikken 6600du
Smyymaden 2900 dogdu 7 aylik 6500 kilo . Doktor kilosu cok az diyor yemek yemiyor istahsiz bi cocugm var
Zeynepalya_ve_annesi Emmenin zayıf doğmakla alakası yok benim oğlum pre.2570 doğmuştu 32 haftalık 4 gün küvezde kaldı çıktıgında emiyodu 3,5 sene emdi küvözden çıktgında 2 kiloydu 2 aylıkken 6,750 gr dı sadece anne sütü aldıgı halde
kdrcnbln Dmrmry 2800 doğdu oğlum ama emzirdim hemen pes etme canım elinle alttan destek ver yavaş yavaş alışır zayıf diye de hiç üzülme 3. Ayımıza geldik ve çok güzel toparlandı inşallah toparlanır Bebişin en kısa zamanda 🤲🏻
Defnezeynep1 Dmrmry benimki de tam 2500 doğdu çıkarken 2460 dı. Sabaha kadar mememde uyuttum emdi yoruldu dinlendi yine emdi. Hem çenesi güçlendi hemde beslenmiş oldu. Gecelerce mememde tuttum. 2 ay 8 günlüğüz 5 kiloya yaklaştık belki de olmuşuzdur. 50 günlükken 2 kilo almıştık.
Defnezeynep1 Dmrmry bu arada benimki de kavrayamadı ve ucundan emdi hep. O yüzden yara oldu memelerim hep. Dişimi sıka sıka emzirdim valla anaların hakkı ödenmezmiş şimdiden anladım.
Caglaed Dmrmry benim ki de erken Doğum 2400 doğdu silikon göğüs ucu ile emziriyorum sütun yetmiyor dedi doktor mamaya başladım ama Emince doyduysa mamayı vermedim alışmasın duye bi göğsümü emerken digerinden akan sütü sağdım biberonla verdim doydu ki kilo almaya başladı asla pes etme söylenenleri dinleme
Cnnirmm Dmrmry valla sabir isdeyen bisey yorucu ama bikmadan 3 gun en azindan dene ins alir gozun aydin canim
Zeynep_AlyaninAnnesi Dmrmry benim bebeğim de 2700 doğdu toparladı çok şükür eylülde 1 yaşında inşallah 🎈
Zezemeze Bebeğim 2800 doğdu ama emmesi çok kuvvetliydi ilk emişinde bile. Ama benimki 40+6 da doğdu eğer küçük haftada doğduysa emmesi zayıf olabilir zamanla düzelir.
MarlaSinger Dmrmry oldu. Benim oğlum 2950 doğdu. Tavsiyem kesinlikle yüz masajı yapın emmeyi güçlendiriyor. Kaslarını güçlendiriyor yüzdeki. Biz çok yaptık İnan 3 günde emzirme değişti daha çok daha güçlü emdi
MarlaSinger Dmrmry silikon uç falan değil. Yüzüne masaj yapın. Mesela yüzünde gülme çizgisi var ya? Bizde olan yanaklarda. Onları yukarı doğru itin. Günde bi kaç kez yapın çok fark ediyor
Deletedmom347 Dmrmry benimki 3200 dogdugu halde ilk zaman memeyi alamadi canm o kiloyla alakali degil sen yinede meme konusunda israrci ol ben 12 saat bisa emziriyodum ama ayni zamanda mamada verdim suan biraktik mamayi sadece emiyoruz
Hcerenk Dmrmry 2500 kilo dogdu hastaneden ciktigimizda 2300 du. Memeyi tutamiyodu iki gun kuvezde kalinca biberona alismisti ama pes etmedim. Surekli tutmasini sagladim sutum azdi cogalsin diye herseyi yaptim. Sonra gogus ucu yaralariyla ugrastim. Sonuc olarak su an 14 ayligiz ama 24 aylikla esdeger gittigini soledi doktoru. 3. Ayinda aradaki farki kapatmisti. O yuzden pes etme cok cabuk toparliyo