damlamirhat Ayseyucel33 emzik kullanıyormusun canım ben emzik kullandıgım için yataga koyunca emziği veriyorum aglamıyor
Kbrbydk Ayseyucel33 çıkarsa da kalabilir canım emin ol fazlasıyla gazı vardir. Bizimki de öyle yapıyordu çünkü ordan biliyorum. Yatirinca dikkat et bacaklarını çekerek ağlıyorsa gazı vardır daha fazla. Gaz masajı yapmani tavsiye ederim masaj yapınca çıkan gaza inanamazsin
Tugbacolak Ayseyucel33 emzık almayan bebeklerde bu sıkıntı oluyor bende emzıge alıstırana kadar öyleydık memede uyurdu cıkarıp koysam yataga hemen uyanır aglardı emzıge alıstırınca usulca agzına verıyorum mıs gıbı uyuyor
NrYlmzTsr Tugbacolak Yapmayın lütfen :) emzik almak çok çok iyi bişey değil ki, almayan bebekte böyle sorun olsun. Emzik hiç kullanmadı oğlum, meme de de uyurdu, yerine yatınca da devam ederdi. Her bebek emzik almıyor diye yerinde yatmamazlık yapmaz 😄
Tugbacolak NrYlmzTsr sanslısınız o zaman sızınkının sureklı emme ıstegı yokmus emzık alana kadar gunduzlerı uyuması ıcın sureklı mememde kalması gerekırdı uyusun dıye gun boyu kıcagımda memede tuttugum olmustur aynen dedıgınız gıbıher bebek aynı degıl tabı sızınkı öyle uyuuyor dıye her bebekde yerıne yatırınca emzıksız uyumaya devam etmıyor
Kbrbydk Ayseyucel33 tosbikannesiii önce kalçasını sağa sola doğru çevirip bacaklarını hafif karnına doğru ittiriyorum. Sonra her bir bacagini hafif ittiriyorum karnına doğru. Sonra bisiklet sürer gibi ileri geri yapıyorum. Yanlara doğru açıyorum. Çapraz şekilde yani bağdaş kurar gibi yapıyorum. Bunları yaparken en son bazen de arada iki bacağını tutup karnına doğru ittiriyorum. Bağırsakları hareketlendirdi için çokça gaz çıkıyor. Ama en sonki hareketi bir beş altı kez yapın ne kader yaparsanız o kadar çıkartır.
tosbikannesiii Kbrbydk izlediğiniz bir video flan var mı görüp yapsam daha iyi olur böyle çöl anlamadım
Kbrbydk tosbikannesiii hemsiremiz göstermişti ama bu videodakileri de yapıyorum çoğu masaj aynı zaten.