Yasarmusab Kızlar yenı dogum yaptım sekız gunluk bebegımde sarılık var tavsıyelerınız neler kız doktora goturmekten korkym urfaydım ve burda asırı corona oldugı ıcın cok korkym
NicoRobin Yasarmusab bol bol emzir sürekli emzir başka çaresi yok malesef ilerlemesini engelleyen tek şey emzirmek 😊
Mom088 Yasarmusab benim bebeğim 20 günlük oldu sezeryan doğum yaptım 2. Gün sütüm kaldı yeteri kadar besleyemediğim için sarılık oldu ama çok yüksek değildi değeri. Saat başı emzirdim çok şükür tedavi gerekmeden geçti gitti. Bol bol emzirmen lazım ayrıca doktora götürmeni tavsiye ederim.
DuruNunnAnnesii Yasarmusab bol bol beslemen lazım, sütün iyiyse emzir eğer yeterli gelmiyorsa mama takviyesi yap canım, birde vücuduna bak sarılık aşağıdan yukarıya doğru geçiyor kızımda en son gözleri geçmişti geçmesi 1 ayı buldu bizde
Glcnlts Yasarmusab korkma gotur doktora ben bu virus yüzünden kizimi kalca ultrasonuna goturmedim carsamba gunu ameliyat olacaz gec kalmisiz suan 6 aylik 2 aylik oldugunda coronanin tam coştugu zamandi goturmedim simdiki aklim olsa gotururdum
Yasarmusab Mom088 canım cok korkym ben bundan oncede bır ay bebegım kuvezde aldı vefat ettı bazı nedenlern dolayı ondan gıttımde elımden alırlsr ıdye kokrtm bıdr urfayım ve butun hastenyı ozel hep corona ondanda cok kokrym
Yasarmusab Mom088 saglık ocagındakı dddı degerını olcurtın yuksek dglse emzırı esimde korktugu ıcın goturmedı
Mom088 Yasarmusab Yasarmusab cennette bekleyen bir meleğin var.. çok üzüldüm. Haklısın coronadan yana hepimiz dertliyiz. Umarım değerleri çok yüksek değildir. Bol bol emzir ben gündüz maksimum saat başı gecede en geç 2 saatte bir emzirdim çok şükür geçti. Sarılık olan bebek hep uyur. Uyandırmakta çok zorlandım ben. Uyuyor uyanmıyor deyipde bekleme bol bol emzir geçer inşallah
Yasarmusab Mom088allah rwzı olsun evet melegım orda saglık ocaggındakı benı korktu ondan sabahdan berı delı olcsm
Yasarmusab DuruNunnAnnesii DuruNunnAnnesii emzıyorum cnm benım bebegımde gozlerınde var işte vuctta daha ınmemıs bence
filtrelikahve Yasarmusab bizim de 3gunlukken 16 di 1gun mavi isik altında kaldı 9 a düştü dün hastaneye gittiğimizde 3 e düşmüş diğer kontrolde bakalm . Benim oğlan emmedi bende ilk 1 hafta sagdim snra göğüslerin yara oldu ve sutum gelmiyor şuan mama veriyorum 2saate bir kaldırıyorum karnını doyuruyorum altını alıp uyuyor cnm 2saatte bir kaldır doyur cnm insallah geçer
Yasarmusab filtrelikahve yok sukur cnm sutum ıyı ınanın saat bası olmadan emzıyorum arada mama takvıyesı verııyorum gecelerı ıns gecer
laktas Yasarmusab merhaba, eger sarılık belden aşağısında da varsa değerleri yüksektir. Doktora götürün. Foto terapi alması gerekebilir. Koronadan daha önemli olabilir bu durumda kalıcı hasar bırakabilir. Ama belden aşağısında sarılık yoksa korkmanıza gerek yok.
Yasarmusab laktas yok canım belden asagıya dgl cok sukur sadece goz ve yuz ve yuzde arada gııdyor arada cıkıyor boyle yanı sımdo ztn ayarladık goturcrz olcum ıcın ıns yuksek cıkmaz