petek-badee Çokmu kötü bir ürün? Kaç aylıkken verilir. Bebeğim geceleri sık uyanmaya başladı mama ile besleniyor. Bazı arkdaslarım arı mama verrsn iyi olur uzun uyur dedi. Ama mama hakkında fikrim yok bebeğim 3 aylık buarada
Deletedmom388 petek-badee Bebeğiniz daha çok küçük.Sırf uyusun diye mama veya anne sütü harici şeyler lütfen vermeyin…
civcivininannesi petek-badee acaba ne işe yarıyor benim hiç bilgim yokta bugün yengemde bana pek doymuyorsa arı mamalardan mi versen dedi de pek umursamadım şimdi sizde okuyunca merak ettim
BeyzaLivaLeyla petek-badee biz şuan 9 aylığız ama doktorumuz gece mamalarını 6. Ayda hippin kullanabilirsiniz demişti
petek-badee Deletedmom388 yok vermedim daha bazı arkadaşlarm verebilirsin uykuda önemli demişti bende ne oldunu bilmiyorum tam zaten
Deletedmom388 petek-badee Uyku tabiki önemli ama arı mama yiyip uyuması bana cazip gelmedi…Bebek bu bazen uyur bazen uyumaz ama elbet düzene girer.Siz uyku rutinleri masajlar vs uygulayın.Ağır gelir midesine ondan uyuyordur yoksa ne gibi bir yararı olabilir ki🤷🏻♀️Gerçekten bebeğiniz arı mama için ufak.Formul mama veya anne sütü harici bir şeye gerek yok sırf uyusun diye ama tabi yine siz bilirsiniz😕
Angel3435 Arı mamalar süt içerdiği için doktorumuz önermedi ve 6 aydan önce formül mama veya anne sütü sadece
MuhammedAmine petek-badee evet çok kötü bir ürün . Vermek istiyorsanız hipp organik kaşık mamaları var