Merhaba, konu etiketini ne seçmeliyim bilemedim. Gerekirse moderatör arkadaşlar müdehale ederler diye düşündüm.
11 aylık kızım bir haftadır kendini tokatlamaya başladı. Bunu yaparken dikkat ettim öfkesinden kendini dövme anlamında yapmıyor, özellikle yanak ve kulak arası bir yere vuruyor ve vururken bana bakıyor. Bu durumdan bahsettiğimde bir arkadaşım “daha evvel doktora sordum bunu sallanmaya alışık bebekler uykusu geldiğinde yapar“ demiş. Sallanmayı bıraktığında o da tokatlamayı bırakıyormuş.
Bel ve boyun fıtığımdan dolayı 2 aydır sallayarak ututmaya başladım ve bu şekilde diğer tüm şekillerden daha rahat ettim. Aksi halde fıtıklarım azıyor ki şuan buna rağmen boyunluk takıyorum.
Bir anne olarak yavrumun herne sebepten olursa olsun canı acımasa bile o şekilde kendine vurması beni çok üzüyo. Fazla yıpratmadan az ritimle sallamaya ilk günden beri dikkat ediyorum ama yine de kendine vuracak duruma gelmiş olması gerçekten beni çok üzüyo.
Toparlayacak olursam eğer, aranızda bu duruma bizzat şahitlik eden arkadaşlar varsa neler yaşadılar benimle paylaşırlarsa eğer çok mutlu olurum.