Acemiiiii Deletedmom26 anne sütüyle muhallebi ya da yoğurt dedi banada 4 aylık işe başladım biberonla süt içmiyo ben yokken öylemyapavilirsin dedi
Deletedmom26 Tuanam13 [bilinmeyen] GamzeeArmagan 1prens1prenses Zeynepaysimam Zeyk Tuanam13 Hande2424 Jrarya Acemiiiii NAZENDEM ay kızlar yazmışım da unutmusum kızım çok ağlıyordu giripte bakamadım Çok sağolun. Pirinç unu dedi bana herkes ama pek güvenemedim yani erken mi diye ama doymadigi için ağlıyor bazen 2,3 biberon yiyor o yüzden gece çok uyanıyor. En azından gece yedirip tok tutacağı birşey istiyorum ari mama versemmi
Lale Berkeras ilk tadımlık ver 3 gün kuralına uy her vermekde 2 3 kaşık ver mesela. Hazırlar var yada evde yapacaksan buharda haşlayıp az miktarda su ile karıştırıp yapabilirsin
Ozgemir05 [silindi] canım yoğurdun içine pekmez koyarsan yoğurdun da pekmezinde vitamini gidiyo etkileşimleri sağlıklı olmuyormuş ben hamileyken doktorun öyle demişti
Deletedmom006 Ozgemir05 bende oyle biliyorum bunu dedigimde babam diyorki cok biliyonbiz boyle yetistik. Baktigim zaman bizden saglamlar😂
Zeynepeymen Deletedmom26 4 ay cok erken degilmi cnm. Sindirimleri gelısmedi icin ilk 6 ay anne sütü eger anne sütü alamıyorsa mama bence bu benm fıkrım tabi.
Deletedmom26 Zeynepeymen sadece mama ile besleniyor. Ve sadece mama alan bebkelrde 4. Ay başlanılıyor
Acemiiiii Zeynepeymen bebekler ek gıdaya 4 ve 6. Ayda geçiyorlar. İşe gidiyorum biberonla süt işmiyo doktor ek gıdaya geçirdi
[silindi] Funda86 evet bende 4 aylıkken başladık ve evet o zaman yemek istemedi haliyle çok küçük porsiyonlar yaptım ve hiç zorlamadım şimdi herşeyi yiyo diyebilirim çok şükür
Funda86 [silindi] ay inşallah bende tattirmak istiyorum ağzini açmiyor.dudaklarini kitliyor.amacım doyurmak değil damaği aliştirmak.ilk çocuğuma 6 ay su dahi vermedim şimdi 6 yasında hiçbirşey yemez.yedikleri sayili
[silindi] Funda86 ısrarcı olmazsanız bi süre sonra sizi taklit edeceği için yiyecektir bide ben her yemekte onu da yanımızda tutardım mutlaka görsün diye yesin yemesin sonuçta onlar bizi taklit ederek öğreniyo herşeyi