Elifin-annesi Kizlar demin gordum ablayi kendisi hastalandim falan dedi apartmandaydi çok korkuyorum bizede bulasir mi ya … Girişteki zilin şifresini kullanmiş bizde bilmeden buyuk ihtimalle kullandik😥
Egemenin_Annesi Elifin-annesi sifreyi kullanmis olsaniz bile eger elinizi yikamdan gözünüze burnunuza yada agziniza dokunmadiysaniz ellerinizi iyice yikayio dezenfekte ettiyseniz saniyorum ki bisey olmaz
Seymayusuf Elifin-annesi covid atlattim gecen ay ama bi sorun olmadi el temizligi ve maske kullanimi gercekten cok onemli
Egemenin_Annesi Elifin-annesi bende cok korkuyorum ve tedbirimi aliyorum ama cogunluk tedbire dikkat etmedigi sürece bitmeyecek bu virüs orasi kesin
Elifin-annesi Egemenin_Annesi vallahi hiç sorma ben dişari çikmaya korkarken milleten hep dişarda 🤦♀️ hiç kimsenin umrunda değil
Egemenin_Annesi Elifin-annesi aynen öyle ve o kadar sinirleniyorum ki buna anlatamam bu rahatlik nerden geliyor anlamiyorum normal bi grip saniyorlar ama öyle degil iste ala bu millete anlatamazsin ki bunu her bildigini okuyor ve onlar yüzünden virüs bitmiyor bitmeyecekte aci gercek bu malesef