Ezoo27 Selam hanımlar 2 aylık bebısım var prıma bez kullanıyorum ancak fıyatlar malum ates pahası molfıx kullandık ama cok kotu pısık oldu bebegım prımaya gerı dondum sızın onerecegınız pısık yapmayan bez var mı acaba ?
GlyAkyn Ezoo27 bende prima kullanıyordum iki gündür migrosun minies bezini kullanıyorum şimdilik bir sıkıntımız yok şükür fiyatı da gayet uygun 👍🏻
Ezoo27 Lale sleepy ben de kullansam mı acaba dıye dusunuyprum ama oglum okadar kotu pısık oldu kı gecırene kadar mahvolduk korkuyorum bır sey olur mu dıye
Herseycokguzelolacak Lale sleepy surekli sizdiriyor.kakyi da cisi de.uygun diye almistim.bi daha da almam
Muselo Lale slepy kullanıyoruz bizde kızım doğdu doğalı 3 aydır malım stok yaptık bitmesi daha ama hep disina çıkıyor okadarda iyi bağladığımız halde molfix düşünüyorum ama siz memnunmusunuz
habibe_omerasaf Molfix kullanıyordum cok memnundum deneme amaçlı baby me bezine gectk bu da baya iyi ve daha uygun
Ezoo27 habibe_omerasaf baby me ıslak mendılını kullandım cok kotu geldı bıze bır kullanımda kızarıklık olustu poposunda hemen bezı ıyı mı acaba
Deletedmom0031 4 bez kullandım. Minies kadar berbat bi bez görmedim. Sleepy güzel ama yoluma goonla devam ediyorum kullandıklarımın arasında en iyisi 👍👍
Buskat Ezoo27 pamuk ve suyla silerseniz gün içinde arada popişini suyla yıkarsanız hiç bir şey olmuyo sleepy kullanıyoruz 16.günde hafif kızarıklık gördm ince tabaka pişik kremi sürmeye başladık bi de arada yıkayıp havalandırıyoruz düzeldi memnunuz
Deletedmom0031 Ezoo27 memnundum ama bi kaç kere sızdırma yaptı goon hiç yapmayınca ona devam ettim bende
Nilikra Keziban aynen bende slepy kullandım ama soffıo daha güzel geldi 2 aylık olcaz hc pişik sızdırma falan yapmadı 🙏🏻
Ezoo27 [bilinmeyen] nasıl oluyor numunelık acaba bılgı alabılırmıyım bır tane falan. Mı oluyor ıclerınde
baharylmz prima kullandım berbat ötesi çok ince resmen kağıt gibi 1 aydir sleppy kullanıyorum çok memnunum 😊
Tubaa Ben minies kullaniyorum doğduğundan beri 27 günlük oldu hiç pişik olmadı allaha şükür fiyatı çok uygun ucuz tavsiye ederim kızlar
mehtapimat Tubaa merhaba dediginiz markanin adet ve fiyati nedir acaba ? Birde nereden temin edebiliriz ?