Sndskrsn Bi 10 gündür falan hiçbir şekilde emziremiyorum memeyi görünce ağlamaya başlıyor krize giriyor resmen emzirmeye zorladıkça ne yapacağım şaştım kaldım her yolu deniyorum. 😭😭😭 3 aylik olmak üzereyiz
Balevlat35 Sndskrsn biz de 3 ay 25 günlüğüz aynı durumu bizde yaşıyoruz hiç bi şekilde emmek istemiyor hemen ağlıyor, bugün doktora götürdüm kilo alımı çok güzel, günde 6 kere emzirmeyi dene dedi, uyku sersemi bide uykusu geldiğinin de emzir dedi
Annemmmm Sndskrsn Balevlat35 bana burda bi arkadaş zıplayarak emzir dedi bn denedim heleki o kolik zamanlarda bana yol oldu cok şükür bn kim burda meme reddii dese herkes e söylüyor um çünkü benim işime yaradı deneyin isterseniz birşey kaybetmez siniz
Cancansmom Sndskrsn benimki de meme de ağlıyor. Vermedim mama, kolik bebekler için gürültü videoları dinlettim youtubedan. En sonunda emmek zorunda kaldı. Ama benimki 1 aylık seninki daha bilinçli, ona işler mi bilmiyorum.
Betull28 Benimde öyleydi gezerek emzir dediler buradakiler gerçekten işe yaradı suan evi turluyorum bebek memedeyken zor ama yeterki emsin 🙏🏻
Marjinal_Anne2 Betull28 bende reddi yaşıyorum ama almıyor bi alsa turlayacagıö zıplayacağım ama almıyor 😔