Serpil123455 Üç buçuk aylık olcaz eli sürekli ağzında emmek istemiyor sürekli huysuz yoruldum artık bu emmeme mevzusu ayrı canımı sıkıyor geçen kontrlde sadece dörtyüz grm almıştı doymuyor bu yüzden mi eli ağzında
Miraykiz58 Serpil123455 benimki de 3bucuk. Eli dahil ne bulursa ağzına götürüyor emzik veriyorum bu sefer de emzige bağımlı oldu olacak. 500gram almıştı 3.ay kontrolünde
Huysuzanne Serpil123455 Mama ya başlayabilirsiniz. Benim oğlum da o aylarda aynıydı ve dişlerinde yapıyormuş şuan 4 ay 15 günlük hep ağzında artık eli.
Yagmur2019 Serpil123455 ellerinin ağzında olması çok normal ve gayet iyi birşey bu beyin gelişimi için çok önemli ellerini keşfediyor ve onun için keşfetmenin tek yolu şu an ağzına götürmek ince motor gelişimine katkı sağlıyor bu iyi merak etmeyin iştahsızlık ara ara olabiliyor benim oğlum sadece mama içiyor bazen 5 6 saat istemiyor bazen de 2 saatte bir istiyor acaba sizinki atak dönemine mi giriyor ki
Erbualp Serpil123455 elini ağzına götürmesi çok güzel canım gelişimi iyi olduğunu gösteriyor . Benim oğlum 2 ay 10 günlükken götürmeye başlamıştı . Sadece mama ile besleniyor bazen benim oğlum da içmek istemiyor . Neyseki 4 ay bitince ek gidaya gecicez .
Serpil123455 Miraykiz58 ya bazen öyle bı oluyor ki hiç emmek istemiyor.su bir kaç gündür zar zor emziriyorum istemiyor ağzına kaşıkla veriyorum sıkıyorum çok kötü yani
Serpil123455 Huysuzanne hemsiremiz başlatıyor canım bazı dönemler emmeyebilir diyor hemen mama olmaz diyor tekrar konrtole goturcem yine kilo almıyorsa artık dicem mamaya başlayalım diye çünkü aç kalıyor diye korkuyorum gerçi uyuyor gece falan ama hep uyku istiyor ya da emzik
Miraykiz58 Serpil123455 ben neler denedim baska mama baska biberon baska biberon başlığı damlalık ama yok en az 4-5 saat sonra içiyor. Hele pazar günü sabah 8de 4 ölçek içti akşam 5e kadar durdu veremedim. Canımdan can gidiyor aç kalacak hasta olacak diye
Serpil123455 Miraykiz58 vallahi aynen o durumdayım zorla emziriyorum bazen gece uyanmiyor bile kalidirio emziriyorum ki aç kalacak diye ne zor annelik
Serpil123455 Yagmur2019 olabilir mi canım bilmiyorum inanki eli ağzından hiç çıkmıyor emziriyorum o zaman bile elini sokmaya çalışıyor yeri geliyor ki beş saat emmiyor zorla emziriyorum napacagiki şaşırdım