Aycalyaa dunyaninenguzelkokusu bende kızım 6 gün sonra 4 aylık olacak kullanmaya başlamak istiyorum uyku gaz konusunda da oldukça rahatlatıyomuş çünkü sadece diş değil bakalım nasıl olacak
Sdatrk dunyaninenguzelkokusu 1 aylıkken kullanmaya başladım şimdi 1 ay 23 günlük gaz sancıları vardı biraz sakinleşti hatta hala gazi var diye bi ise yaramadı bu kehribar dedim çıkarttım ama cikarttigim gün çocuğum ikinmaktan bı hal oldu hemen geri taktım normale döndü kolyenin etkisini ozaman anladım tam olarak bitirmiyor ama %50 %60 azaltıyor resmen
Busrammesut dunyaninenguzelkokusu 2 buçuk alik bebeğim hemen hemen 3 haftadır falan kullanıyorum çok faydasını gordum ınstagramdan 160 liraya almıştım totsandmore_organik_bebek sayfasından
Huysuzpanda-arven Bende kalayım şuracıkta satanlar müşteri yorumları falan paylaşıyor ama nekadar doğru merak edıyorum gerçekten işe yarıyor mu onada cvp verebılirmisiniz??
Sevincsaracc10 Huysuzpanda-arven 5 aylıktı kızım sanırım kullanmaya başladığımızda faydaları hakkında ne yazıyorsa evet hepsi doğru gerçekten faydasını gördüm ben belki inanmak lazım faydası olacağına ben çok inanıyordum ve umduğum gibi oldu çok şükür İnstagram da glowbaby sayfasından aldım ilgi alaka çok iyiydi ne zaman kafanıza takılan birsey olsa sorabilirsiniz ilgiyle yanıtlıyorlar 😊
dunyaninenguzelkokusu Aycalyaa bizde bugün 4 aylık olduk biraz önce taktım umarım etkilerini görürüz 🙏 çok teşekkür ederim 🙂
boncukhaniminannesi dunyaninenguzelkokusu nolulll bize de anlat bir iki gün sonra halini tavrını eşim inanmiyorum öyle şeylere diyor şimdi alırım bu huysuz Virjin aynı devam eder dalga geçer adam benlen 😂😂
dunyaninenguzelkokusu boncukhaniminannesi benim yeğenim takmıştı hiç diş ağrısı olmadı dedi yengem inşallah etkisini görürüz 🙂 lisede din öğretmeni de böyle doğal taşlar satardı din hocası da inanıp yapıyorsa vardır gerçekliği diye düşündüm aldım bende 🙊🙊
Busrammesut boncukhaniminannesi yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum gaz için almıştım ve çok etkisini gördüm memnunum gazını kendisi cikariyo uykuları düzene girdi 2 güne bir ağlardı gazdan dolayı sabahı sabah ederdik şimdi maşallah bi sorunumuz kalmadı inanmakta gerek biraz. Benim eşimde inanmiyodu hiç etkisini görünce en basında alsaydık keşke dedi 😊
minnosum25 dunyaninenguzelkokusu valla bilmyorm biz diş ckaryor diye bu dönemde takalm dedik oda boğazını çok sıktı kolye hep geriye gitti ckarmak durumunda kaldm zaten uyurken ckaryordm ama sizinde dis donemyse niçin kullanmayasınz ki hem daha bir çok faydası vardr özelliği olan bir taş cnkü kehribar
Deletedmom297 Ya ben aldim. Kizim 5 aylik ama bir turlu takamadim. Yani cani acir mi iz yapar mi flaan diye düşünüyorum. Kendi kendine oturdugu zmaan takicam galiba
Sevincsaracc10 Deletedmom297 iz yapıyor ama hiç zarar vermiyor bebeğe zaten bebekler için özel yapılmış ve faydalı birsey gerçekten şöyle düşünün bi bebek bezi bile iz yapıyor bebeğin tenine normal yani zaten çok hafif narin birsey kehribar kolyesi
Deletedmom297 Sevincsaracc10 Evet aldim bem. Hatta benimki tam yuvarlak degil oval şeklinde normal kehribardan daha küçük boyutu. Modelini oyle secmistim. Salyasi cok var dis zamani geliyor bende takayim bari ufaktan
boncukhaniminannesi Busrammesut gaz problemi yok denecek şekilde azaldı canım ama tek sıkıntı uyku problemi gündüz aralıksız bir saat uyuduğu yok on dakika beş dakika böyle yani
mirayilknurtolga dunyaninenguzelkokusu ben doğdu, ilk hafta taktım hemen. Hiç zor bir bebek olmadı. Çok şükür 🙏🧿 Etkisi var mıdır bilmem 🤗
Busrammesut boncukhaniminannesi dönem dönem oluyo galiba benim oğlumda 3 4 gündür gündüz uykusu yoktu ama gece uyuyodu şimdi gündüzde uyumaya başladı atak midir nedir artık o zamanlarda oluyo sanırım