Badevehande 8,5 aylık kızım geri geri sürünüyor ve emekleme pozisyonuna geçiyor ama hemen yıkılıyor😂 tahmini ne zaman emekler sizin bebeklerde bu şekilde mi başladılar emeklemeye 😊
Deletedmom238 Badevehande kız benim ki yuvarlana yuvarlana koridoru geçip salona kadar gidiyor geri geri emekliyo dediğin gibi çok gülüyorum o haline 😂😂
Ayonuz Badevehande Benimki dizlerinin üstüne çıkıyor ama kendini ileri atarken devriliyor bir 10 güne tam olarak emekler galiba 7 ay 24 günlüğüz
Kuboos_ Badevehande 5 buçuk aylık falandı sürünüyodu 6 da emekledi şimdi hem emekliyor hem ayağa kalkıyor 🤣
Ali23asaf Badevehande çok kısa sürede emekler benim oğlumda geri geri sürülüyordu bir ay sonra emekledi şimdi ayakta durmak istiyor
Deletedmom238 Badevehande ayy gören bu daha emeklemiyo mu 9 aylıkken yürüdü benim çocuuumm diyorlar sinir oluyorum artık cevap bile vermiyorum o tiplere 😒
Ali23asaf Badevehande bana keyifli geldi yani emekleyince biyerlere tutunup kalkmak istiyorlar ve sizin yurutmenizi istiyor en azından benimki öyle ama çok dikkatli olmanız gerekiyor çünkü emekleyince yerinde durmuyorlar herşeyi kurcaliyorlar
Bravewomen Badevehande kizim 1 aydir emekliyor 15 gundur felan tutunup kalkiyor neresi olursa. Hiic yerinde durmuyor hep kucak istiyor