Ssd Arass0407 Günde 6 defaya kadar veriliyor diye hatırlıyorum. Her seferinde bir tatlı kaşığı (5ml) olacak şekilde.
Heide Selin648 kaç aylik bebegnz canım. Benim ki 3aylik günde 2 defa 1 ml veriyorum eskiye göre çok iyi ama yinede çok etkili sayılmaz heleki geceleri.. acaba arttrsm bi sknti yasarmym ay olarak kucukmdr
Selin648 Heide bende etkisini göremedim memnun değilim 10 günde etkisini gösteriyormuş canım veriyorum bakalım inşallah fayda eder uyku uyumuyoruz bu baş belası gazdan 3. Günümüz kullanıyoruz bebeğimde 1 aylık
Arass0407 Heide 23 günlük daha gaz sancısı çok fazla karnı balon gibi alttan hiç gazını çıkartamıyor 2 çay kaşığı verdim ben kararsız kaldım
Heide Selin648 ben 2 haftadır kullanyrm kesinlkle uyutuyor yani belki ben az veryrm dye az uyuyor ama eskiye göre gerçekten uyutuyor biraz dene bakalım sen daha yeni baslmissn çünkü
Heide Arass0407 günde 3 er defa 1 er çay kaşığı vermeyi deneyin. Hemen etki etmiyor zate bzde 1 hafta sonra etksni gostrmye basladi
Selin648 Heide sende etkisini göstermesi normal bence canım biz daha başındayızzz 😭 siz sonuna gelmiş sayılırsınız