Alyase 4 ay 29 günlük kızım son 5 gündür sütüm ciddi derecede azaldı doymuyor. Annemlere gelmiştim annem her ağladığın da aç bu mama yap vs. Dedi bir kaç kez yaptım ve şuan da gün içinde 2 -3 defa içiyor ciğerim yanıyor artık. Sütüm birden bire 4 gün içinde azaldı. Humana içiyorum galactoga damla kullanıyorum lactamil çay içiyorum hoşaf içiyorum ama yok kafayı yiyeceğim yemin ederim yardım edinnnnn 😫😫😫 manuel pompa var doğru düzgün sağım yapamıyorum yemediğim içmediğim kalmadı bıktım yemin ederim Allah’ını seven yardım etsin. Bebeğim 2-3 çekiyor bırakıyor emmiyor bile 😢😢😢😢😢😢😢😢
Ikrazumra19 Alyase mama verdiginiz icin mi cigeriniz yaniyor o kadar sutu olmayan emziremeyen anne var bence onlarida dusunun mama zehir degil demekki nasibi bu kadar mis
Ece156 Alyase benimde arada öyle oluyor bu durumda bi bardak süt, yarım muz, bi tatlı kaşığı bal, bi tatlı kaşığı tahin, bi yemek kaşığı yulaf ve az biraz tarçını karıştırıp içiyorum. Anında etki ediyor. Hergün bundan içebilirsiniz ben çok faydasını gördüm
taaslankara Alyase canim moralini bozmak iatemem ama ben hic emziremedim hem bu bir eksiklik degil emziren emzirmeyen her kadin anne. Mama veriyorum diye bunalma 4 aylik oglum bir hafta anca emdi hunnap humana bestlak sogan bulgur hosaf su serbet banamisin demesi bebelag gold ise yaradi bebegim susuyor 😂 yani bebek icin hersey birak hirpalama yavruyu da
Gulsum71_ Alyase benim kizimda a ay 25 günlük haftalardir emmeyi reddediyor mecburen mama vermk zorunda kaldim sutüm var ama emmek istemiyor bunda moralini bozacak caninin sıkma bence bebeklere göre davranmaliyz
Alyase Ikrazumra19 yanlış anladınız galiba mama verdiğim için değil aniden sütümün azalmasına üzülüyorum .
Deletedmom297 🙄🙄 Bunu mu dert ettiniz. Ne olacak mama yesin. Mamayla buyuyen milyonlarca cocuk var. Cigeriniz niye yaniyor. Cocugunuz aç mi kalsin anlamadim. Ne guzel karni doyuyor yavrucağın. Bence üzülmeyin mamayida severek ictiyse sikinti yok.
Alyase Deletedmom297 evet bunu dert ettim mama verdiğim için değil sütümün sebepsiz yere azalmasına üzüldüm. Çocuğumu aç bırakacak kadar cani değilim .