Funfuuu Kizlar merhaba kizim 18. Ayina girdi dun ve dunden beri dusmeyen atesi var istahi yerinde hareketli gayet ama 4 saatte bir parol veriyorum dusmuyor acaba dis midir nedir?
Deletedmom347 Funfuuu ayaginin altina limon surun ilik suyla dus aldirin once ince kiyafet giydirin ve calpol verin insallah duser
BurcuKucuk Funfuuu canım dişten de olabilir Allah korusun bir enfeksiyon da olabilir bir de bu aralar bebeklerde çok sık görülen ( benim oğlum da yeni atlattı ) 6.hastalık var inatçı düşmeyen ateş olur 3 gün ve 3 gün sonra yüzünden başlayarak vücuduna da yayılan döküntü olur ve ateşi düşürmekten başka belli bir tedavisi yok
GoGirl Funfuuu genelde dis diye bekleniyor ama 38 ve uzeriyse enfeksiyon olabilir beklemeyin bence enfeksiyon tedavisiz gecmez ilerler
Funfuuu lide ilik suyla yikadim ondan sonra iki saar uyudu zaten 4 saatte bir veriyorum ama cok az dusuyor yani
Swtlna Calpol ve pedifen dönüşümlü verin ılık duş aldırın takipte olun, olmazsa da Doktora götürün enfeksiyon ya da bakteri olabilir antibiyotik verir.