Tanya486 Kuzular oğlum 5,5 aylık ve sürekli kucakta evi gezmek istiyor oturduğum dakika ağlamaya başlıyor. 4 tane kız kardeşim 4 tane görümcem vardı annemlerde de kaynanamlardada kucaktan kucağa geziyor diye öyle alıştı varmı buna bi çözümü olan
Mom091 Tanya486 o dönemlerde çoğu bebek kucakçı olur zaten. Emekleyene kadar bizde hep kucağımızda gezdirdik. Evi tavaf ediyordum bütün gün. Biraz daha sabredin😊
210796 Tanya486 az az yere koy yüz üstü.saniyeyle bile başlaya bilirsin.5-10 saniye 15-20 saniye her defasında artır.
Nenvarkuzum Tanya486 Benim bebeğimde öyleydi sürekli kucak isterdi ve her evi gezdiğimizde ilk defa geziyormuşuz gibi heyecanlı heyecanlı etrafı izlerdi hatta oturma odasına girince oturacağımızı anlayıp mızmızlanırdı oda değiştirdim elimden geldiğince oturttum yatırdım oyuncaklar ilgisini çeksin diye sürekli ilgilendim bi yatak odası bi oturma odası bi salon gezip durduk sizde deneyin isterseniz aynı odada sabit kalmayın ayna varsa karşısına geçip oturun ben o şekilde unutturdum şimdide istiyor ama önceki kadar değil yanına oturunca saatlerce oynar oyuncaklarıyla
2lokummannesiii Tanya486 maalesef yok. Oğlum da aynı. Sürekli al kucağına diyor ama orada da mutlu değil.