elifzeynepmeva selamun aleyküm arkadaşlar göğüs uçlarım aşırı derece de yara bebeğim 1 aylık uçluk la emZiriyorum ama bi türlü geçmedi lansinoh göğüs ucu kremi kullandım fayda etmedi ve sol göğüsüm aşırı şiş ve alt tarafı aşırı kızarmış tecrübelerinizi paylaşır mısınız rica etsem
AtlasveYumi elifzeynepmeva Lansinoh bana da fayda etmedi mumsy natural çok daha iyi geldi ama devamlı kullanmak gerekiyor bir de göğüsleri açık tutup havalandırmak gerekli kremliyken kremi çeksin diye öyle bekliyorum hatta düzenli kullanırsan baya iyi geliyor
Siyahbeyazz İlk emzirdimde nerdeyse meme ucum kopacaktı o derece kötüydü emzirmek benim için sanki ölüm gibi oluyordu canım denmedim krem kalmadı en son hemşirem gümüş kapağı söledi onu aldım allahım bin kere razı olsun ondan o geçirdi yaramı şuan ne yara var ne acı çok rahat emziriyorum hem hijyen açısından da çok iyi oluyor göğüs ucunu koruyor hem senin açından iyi oluyor inşşalah tez zamanda iyileşirsin 🙏
elifzeynepmeva Siyahbeyazz amiin inşallah güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. o nedir bilmiyorum da ben aydınlatır mısınız ☺️
Mavi0688 Siyahbeyazz merhaba, gumus kapak ne kadar surede iyilestirdi yaranizi merak ettim de? Benimde gogus uclarim yarildi 1 haftadir kullaniyorum gumus kapak ama henuz bir degisiklik olmadi
Siyahbeyazz elifzeynepmeva canım ben trendyoldan aldım gümüş göğüs ucu kapak yazarsan hemen çıkıyor onları meme ucuna koyuyorsun sütün aksa bile kapaktan akmıyor hem göğüs ucun nemli oluyor hemde sütün iyileşmesini kolaylastıryor gümüş oldu için çok faydalı girip yorumları oku mutlaka begenirsin 🙏
elifzeynepmeva Siyahbeyazz bir sorum daha olacak sizin aldığınızın linkini ya da resmini paylaşır mısınız hepsi birbirinden farklı da
Siyahbeyazz Mavi0688 benim 2 günde iyileşti ben hiç çıkarmadım halada kulanırım gümüş kapağı çok fayda etti bana bazı kişilere kremler iyi geliyor ken bana hiç iyi gelmedi gümüş kapağı alıp taktımdan bu yana çok rahat ettim
Siyahbeyazz elifzeynepmeva canım link atamadım burda ben girip Trendyola baktım orda 149.90 tl olanından aldım silverina koruyucu gümüş göğüs ucu kapakları yazıyor onu kulanıyorum ben
Odncbtl Kremler vs ne denediysem geçmedi benmde 1,5 ay ağlıyarak emzirdm elimi kolumu ısırıyodm umusm bitti derken silvernurse gümüş kapak aldım umudum yoktu ama 3 gnde geçti valla şok oldum artık keyifle emzirim kesinlikle alın derim😍