hilalsync kızlar merhaba bebeğin odada yalnız bırakılması 40 gun olmazmış yalnız yatıran var mi odasına kamerada koyuyorum bazen odada yalnız bırakmam gerekiyor gece veya gunduz farkeder mi bilgi verir misiniz baska neler var böyle
Deletedmom413 hilalsync Yanliz birakilmaz diye bir kural yok. Ama kustuklari icin vs gözümüz üstlerinde olmali. Ki ben 4 5 ay bulundugum odada yatirdim 🤷♀️🤣
Dygg hilalsync çok fazla şey var canım ikindi den sonra bebeğe de kendine de duş aldırmıyorsun ikindiden sonra kıyafetlerini bile dışarda bırakmamıştı annemler odada yalnız bırakmıyorduk baş ucunda 40 gün kuran tuttuk hep elimizden geldiğince dikkat ettik neden yapılıyor bende bilmiyorum ama annemler söyleyince yaptık ☺️☺️
elifiii hilalsync batıl inanç. fakat bebek küçükken ( diğer aylarda da) kamerayla izleseniz de onun verdiği rehavete kapılmadan ara sıra kontrol edilmesi faydalı.
Cemremmmmm hilalsync istemsiz güldüm bunlar batil inanclar.bebegini yan yatir ve kamerasi yuzunu görsün.kusma refleksi nefes alamama gibi bir durum olursa gör.ama bunu ilk 40 gun icin degil hergun icin yap.bebegini yan yatir gerisini Allah’a emanet et
Alya-kizim4 hilalsync kusma problemi olduğu için yanlız birakma cokfazla bide baş ucuna kuran koyabilirsin benim kızım 60 günlük oldu hala duruyor başucunda
Deletedmom388 hilalsync Ben hiç takılmıyorum onlara,saçma geliyor açıkçası…Gündüz hep odasında yalnız yattı,ben de kamera kullanıyorum.Hiç de bir şey olmadı👌🏻
frambuazliturti hilalsync hep bıraktım. Öyle şeylerede asla inanmam. Hiçbir şey de olmadı 🤷🏻♀️ Kısaca saçmalık