Dilaraya 10 gündür bebeğimin sarılığı geçmedi . Ne yapmam lazım güzel anneler. Gözlerinin içi sapsarı 🥺 değerleri 13.5
biranne11 Dilaraya Canım sık sık emzir sürekli uyandır saat başı emzir.. göz en son geçer üzülme. Uyandır sürekli
Esme Dilaraya benim kuzumun gözleri 35. Günde beyazladı . 15.1 ile başladık biz .hep uyuyodu uyanınca 3-4 dk emip uyuyakalıyodu memede ağlayasım geliyodu çünkü sarılığın tek ilacı emzirme .ayaklarını ıslat suya sok burnunu sık ağlasın boşver sarılığının geçmesi daha önemli . Duşa sok birşekilde zorla ve uyandır . Emzirme tek ilacın
Dygg Hiç üzülme canım benim bebeğimin 1 bucuk ayda anca geçti çabuk yükseliyor ama o kadar hızlı düşmüyor sen bol bol emzir gerisini dert etme zamanla düşer o ☺️
rosalia 35 günlüğüz ve değerlerimiz ilk 13,9du sonra 12,4 oldu şimdi 14,7 😔 emziriyorum inşallah tez vakitte hepimizinki geçer 🤲🏻
Dmtsnrr Benimde aynı 14 gün oluyor dogum yapalı değeride aynı hatta bol bol emziriyorım arada mama veriyorum sanki bi öncekine göre daha iyi gibi geldi bakalım
Esme Dilaraya valla saat falan değil ben bildiğin yarım saatte bir bile emzirdim . 1 saati bile geçirmemeye dikkat ettim normalde 2 saati geçmesin diyolar ama ben sürekli emzirme modundaydım . Zaten uyuyakalıyodu uzun dakikalarca emmiyodu 10 dk emiyodu 15-20 dk sonra yine bi 10 dk falan böyle atlattık