Sltan45_a Kızlar bebegim doydugundan beri minies kullanıyorum ama içinde sert taş gibi birşeyler var. Açtım bezi parçaladım resmen pamuk taş olmuş
Deletedmom348 Sltan45_a Bende primadan kurtulmak istiyorum hala karar veremedim hangisini alayım diye
Durum_m Sltan45_a ben de uzun süredir kullanıyorum karşılaşmadım öyle bir sorunla ama bence kötü bir şey değil her bezde olabilir
Esme Ben sleepy ile başladım sonra arkadaşım tavsiyesi üzere minies geçtim ama sleepy den sonra kalitesiz geldi bana minies 😏 2 paket almıştım mecbur kulancam bi süre ama devam eder miyim bilemedim
PembePelikan Sltan45_a nerdeyse bütün bezleri kullanmış biri olarak sleepy pek tavsiye etmem. Kaba bir bez. En memnun kaldığım evy baby oldu. İnce bir yapıda ve emiciliği güzel. Şimdiye kadar hiç sızdırma olmadı.
Sltan45_a PembePelikan evy baby dogum yaptıgım hastanede hediye olarak vermişlerdi kullanmışım dört adet iyi di amaa
Sltan45_a Durum_m mutlaka ama gerçekten bir görseniz içinde pirinç taneleri gibi bişeyler var eşim ilk başta kum mu bu dedi
PembePelikan fistikcisahap evet uygun. Bebeğimin kilosuna göre aldım. Oğlum şuan 10kg 4 numara kullanıyoruz tam oluyor. Paketin üstünde de 9-12 yazıyor olması lazım
fistikcisahap PembePelikan hımmmm slepy molfix ve prima kalıpları çok küçük geliyor bizimkine 7kg ama olmuyor 4 numarası bu bezlerin
Powermoms Sltan45_a gayet uygun yeni doğan bezi 25 TL 2 incisi %30 indirimli. Dün 2 numaralı bez aldım 35 idi 50 adeti