deletedmom2200 1PrensAnnesi canım ben yaptırmak istedim ama hem doktor izin vermedi hemde kuaför emziren annelere yapmıyoruz dedi
Deletedmom_297 1PrensAnnesi yaptırdım Batıbeyli base botox emziriyorum 5 ay 10 günlük meleğim Bir sorun yaşamadım
1PrensAnnesi deletedmom2200 aslında bende sordum etkilemez dedi ama benim bebeğim 12 aylık oldu belki emmesi azaldı diye uyarmadılar çocuğu görünce
Baharellezi 1PrensAnnesi canım ben yaptırmadım görümcem yaptırdı ama memnun kalmadı maalesef ,yine kabarıyır birde ben yaparken gördüm çok fazla duman çıkıyor kimyasal değil diyorlar ama bence yalan acayipte kokuyor kuaför bile maske ve bone takmıştı
[silindi] Deletedmom_297 saclarınız düzlesti mi? benim cok kalın telli ve kuru saclarım var. kurutmam bile yarım saati buluyor, botoksla kurutma süresi de azalıyormus sanırım? anlatabilir misiniz biraz memnun musunuz
Deletedmom_297 [silindi] kabarık sac iniyor ama kurutmak şart yaptırdıktan sonra 3 ay gibi kalıcılığı oluyor saçın daha parlak güzel görünüyor
Deletedmom_297 [silindi] ben 3 ayda bir kesin yaptırım çok memnunum native base markası ama onu yaptırıyorum