Kbrayaman Merhaba oğlum 9. Ayının içinde herşeye sinirleniyor yumruklarını sıkıp çığlık atıyor istediği olana kadar 🤦🏻♀️ Bu durum normal mi bu aylarda olan bebeklerde🙄bu huysuz hallerinden o kadar yoruldum ki ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum
Egemenin_Annesi Kbrayaman Benim Oglum 7 aylik ve aynisini yapiyor su bir kac gündür bende bilemiyorum neden birseye cok sinirleniyor sanki
Dyg_brn Kbrayaman al benden de o kadar bi sinir bi inat var şimdiden istediği olana kadar kendini sıkıp kıpkırmızı olup bağırıyoo hayretler içinde kalıyorum güler misn ağlar mısın🙈bu arada bi kaç gün sonra 9.ayımıza giriyoruz biz de baska neler bekliyor bakalım 😁
Kbrayaman Egemenin_Annesi ya sinirlendikçe o kadar üzülüyorum ki yetersizlik beynime beynime işliyor sanki 🤦🏻♀️
Egemenin_Annesi Kbrayaman yok ya yetersiz niye hissediyorsunuz bizim Anneligimizle alakasi yok ki bunun Bebekler büyüdükce yeni seyler ögrenir yeni huylar edinir normaldir bu durum
Kbrayaman Acaba ben sesimi mi yükselttim gördü öğrendi diye ufacık şeyler bile takılıyor kuruntu oluyor anne olunca 😬 teşekkür ederim bu arada 🙏🏻
Dyg_brn Kbrayaman evet insan düşünmüyor değil bi de kızım annenden mi öğreniyorsun diyince babası fıttırıyorum şaka bile olsa 🤷♀️
Kbrayaman Dyg_brn ya gün geçtikçe çok daha güzelleşiyor herşey birbirimizi anlamaya başlıyoruz ama bazı fenalıklar da zorluyor tabi 😬 öö