Mlke1994 3 aylık bebeğim var 4 gün öncesine kadar sürğm gayet yeterliydi 3 gün önce hasta oldum ateşim 39 bucuga yükseldi doktora gittim antibiyotik poral ilaç verdi emzirebilirsin dedi ilaçları kullanırken doktor hasta oldugum için kayınvalidemler sadece emzirmeden emzirmeye getirdiler yanıma sütüm geliyor ama doyurmuyor diye düşünüyorum mama vermeyi düşünüyorum yada sütümü arttırabilicek neler yapıyım bitki çayları içemiyorum sıkıntım o yüzden cevap verirseniz cok tesekkür ederim Nasıl doymadıgını düşünüyorsun diye sorarsanızda huysuzlugu cok birde şey düşünüyorum atak haftasında olabilirizde huysuzluğu ondanmıdır diyorum bir akıl verin lütfen ya
EsininAnnesi Mlke1994 Günde 3 litre su için mutlaka,bulgur pilavı olabilir.Bir de maltana içecek var ya onun çok süt yaptığını düşünüyorum.Ben ilk 1 ay her gün içmiştim hiç süt sorunu yaşamadm çok şükür
Mlke1994 EsininAnnesi Sunçok içiyorum zaten hastalıgımdan dolayıda geneldede cok içerim maltanayı denemedim denerim onu cok sagol süt sorunu yaşamıyordum bebeğimde alıştı yogun süt gelmesine simdi az az geldiği için memede cok huysuzlanıyo aglıyo çekiştiriyo vuruyo napcağımı bilemedim