Sueda2929 Kizlar bebegim asla yan uyumuyor surekli deniyorm ama yok sirtustu uyuyor sirt ustu uyurkende boynu asagi dogru kayiyor yada boynunu bi tuhaf tutuyor. Bunun icin ozel yastik felan mi almaliym ne yapmalym
Neslihanysldl Sueda2929 ne kadarlık bebeğiniz? Bir de yan yatırmak istemenizin sebebi nedir?reflüsü falan mı var ?
Ebru-isil Sueda2929 düz kafa yastığı var ben aldım ama kullanamadım çünkü bizimki kafayı sağa ya da kola koyuyor kafasının arkasına hiç yatmıyor :)
EsraEge Sueda2929 merhaba. Şahsi fikrim nasıl uyumak isterse bırakın öyle uyusun. Benim oğlum da asla yan ve yüzüstü yatmazdı. Yan yatırıp arkasını yastıkla desteklerdim kusarsa boğulmasın diye o inatla sırtüstü uyuyordu. Şimdi dönmeye başladı kendi yan dönüp uyuyor 😊
Sueda2929 Neslihanysldl 3 ay 22 gunluk. Yo reflusu yok canm kafa sekli icin yan yatirmak istiodm ama her defasinda olmadi ne yaptiysam yn yatmior
GknL Yan yatrmak değilde uyuyunca başınu sağa sola çevirmeyi denediniz mi ? Bizimkide sağa sola dönüp yatmıyordu ama başını sağa sola çeviriyordu ya da biz düzeltiyorduk o yine kendi sevdiği ve rahat ettiği gibi uyuyordu bi sıkıntı olmadı :)