Tatlimannem Kızlar bebeğim bir aylık bu meme aşkı beni bitirdi hiç ağzından çıkmasın istiyor tuvalete bile gıdemiyorum basıyor çığlığı ev işi var beni bekleyen yemekti çsmaşırdı nasıl olacak bu iş anlamadım ne zaman düzene girer bu meme emme vakitleri
Synmannesi Tatlimannem kekse benimde öyle olsa emzirmek için nasıl çabalar veriyorum bogusuyor emmiyor beş dk anca emiyor ;(
Minniemouse_4235 Tatlimannem 4-5 aylıkken azalacak merak etme canım başlarda bende ev işi bekliyo yardım eden yok koca anlayışsız o uyuduğunda hemen ev işine koyuluyordum şimdi 19 aylık memeden kestim var ya şu 3 gündür uyku 0 ve sürekli ağlamalar bağırmalar tavsiyem 1 yaşına kadar emzir sonrası çok zor oluyo daha çok anlayıp bırakmıyorlar
Buglemcim20 Tatlimannem canım beni yanlış anlama sakın sütün yeterli mi sağ Bi istersen ne kadar geldiğini görürsün. Benimki de öyleydi sürekli memedeydi meğersem sütüm az geliyormuş
sufflee Canım 3 aya kadar dayan düzelir 3.ayda sen istesende almaz hale gelecek çünkü etrafı keşfetmeye başladıkça emmiyolar 9 aylıgız zorla emziriyorm oyun derdinde devamlı
Tatlimannem Minniemouse_4235 cnm benim bebe uyumuyorda sürekli huzursuz ağlıyor hiçbir şekil durmuyor yani
anneadayi Tatlimannem benim bebeğimde 1 aylık ve aynı şekilde davranıyor çünkü güvensiz hissediyor ama ben çözümü emzik de buldum damaklı ya da philips avent yeni doğan olanımalmadı sadedice bibs olan emziği aldı deneyin isterseniz