Htcglr Kızlar göğüslerinde mastit olanlar nasıl iyileşti kaç güne iyileşti bide uçları yara çok acı çekiyorum çok kötüyüm 😩😩😩😩
Mom299 Htcglr mastit olmadım ama canım yara için sana önerecegim tek sey E vitamini olabilşr ben ondan çare buldum
Byzaoz34 Htcglr göğüs ucundaki yaraya travazol krem dışında hiç bir bok işe yaramıyor tam 1 ay çektim her ürünü denedim dolapta gözüme travazol çarptı öylesine sürdüm anında etki
Mom299 Byzaoz34 bunu bende düşündüm gerçekten bi boka yaramıyor canım okadar pahalı kremler hiç bir işe yaramazmı ya eczaneleri zengin ettik1 haftada 😂esime ne krem duyduysam söledim aldırmak için gerçektende ensonunda bu E vitaminini uyguladım oda ise yaramasaydır trovazol aldırcaktım🙂
Mom299 Bunu kullandım canım ben gerçekten gögüslerime iyi geldi benim dene istersen pahalı kremlerden lansinoh ,garmastan ,mustela bunlardan hiç fayda bulmadım.ben bu e vitamini iyi geldi bana
Mom299 Momsbabyy temiz bir igneyle deliyosun canım deldiginyerden surüyosun gögsüne biraz cık temiz gögsüne tabi sürüyosun sonra acıkta bırakıp gögüslerini 20dk falan tut sonra kapat bebek emice zaman da ılıksuyla yıka sabunlayıp gögüslerini