Hanimlar benim 4 ay 20 günluk bir oğlum var ellerinizden öper 👶 Çok gazli bir bebekti. Omzumda uyudu battaniyede uyudu ayakta uyudu ama bir süre sonra bunların hiç birini istemedi. 3 tane beşik var ama yok olmuyor. Emzikte tutmadi hiç.
Plates topunda uyutmaya başladık 2 aylikken ilk günler güzeldi ama zamanla kucağima alişti koyduğum an uyanmalar başladı. Gece bir sıkintimiz yok fakat gündüzleri her mamadan sonra 1.5-2 saat oyun oynuyoruz sonra uykuya geçiyoruz topta. Ilk uyuduğunda 30dk derin uykusu oluyor daha sonra uyaniyor ve tekrar uyuyor ama böyle gözleri kısık derin uyku değil. Tabi bunlarin hepsi kucağimda oluyor yatağina koyduğum an uyaniyor. Ve yataktan alip tekrar uyutmaya çalişirsam katilarak ağliyor mama yemeden sakinleşmiyor.
Uyuduktan sonra yerine koymak istiyorum çunku hiç bir iş güç yapamaz oldum. Annem yanimda ama nereye kadar? Zaten uyanikken maşallah çok enerjik hareketli bari uyuduğunda yerine koyabilirsem bende dinlenirim birazcık. Gece uykusuna geçiş dahil 5 uyku yapıyoruz ve 3 saate bir mama dongümuz var
Tek başima uyku egitimi verebilirmiyim? Destekli plateste uyusun yeterki ama uyuduğunda yerine koyabileyim istiyorum bunu nasil yapacağim ? 😔 Yataktan geri al geri uyut olmuyor gercekten mama yemeden asla sakinleşmiyor o yuzden birakmaya korkuyorum nasil bi yontem izlemeliyim.
Uzun oldu kusura bakmayin ama çare ariyorum 🙏