BerenandMom Kızlar bebeğim yeni 4 aylik oldu bugünlerde idrarını az yaptigi için ve çok terledigi için su vermek istiyorum doktora da sordum verebilirsiniz dedi sizler gunluk ne kadar veriyorsunuz ?
dertlikerkenez BerenandMom merhaba belli bir miktar vermiyorum karnını su ile doldurmadan istediği kadar içebilir dedi doktorumuz alıştırma bardağına 30 ml kadar koyuyorum istediği kadar içiyor 5,5 aylık bebeğim
BerenandMom Merhaba Alistirma bardağı hangisini kullanıyosunuz philipsin falan 6 ay için sanırım ben kaşıkla mı vermeliyim
dertlikerkenez BerenandMom tommee tippee aldım alışması 1 haftayı buldu. Akıtmıyor. Önce oyuncak sanmıştı 😋 4. Ayda kaşıkla verdik ama sürekli püskürtüyordu zor oluyordu. Doktorum kesinlikle biberonu önermiyor. Memeden uzaklaşma riski olduğu için. 5. Ay itibariyle geçtik alıştırma bardağına
BerenandMom dertlikerkenez ben reflu var diye içirmem gerekn bir ilacı sütümle birlikte biberondan vereyim dedim istemedi birkaç kez denedim emzik de istemiyor zaten alışmamışken biberon vermek istemiyorum bende kaşıkla deneyeyim duşta ağzına su damlayınca içiyor çünkü belki içer 😀 teşekkür ederim
dertlikerkenez BerenandMom meme +mama gittiğimiz dönemde mamayı hazneli kaşıkla yediriyordum hem kaşığı tut hem kabı zor oluyor diye onu deneyebilirsiniz