Ysfymn Kızlar merhaba bebeğim 2 gündür emmek istemiyor kendini geri çekiyor göğsümü tutuncada 2 kere cekip ağlamaya başlıyor böyle sorun yasayan varmi sebebi ne emmeyimi bırakacak 🥺🥺
Mihirnaz Ysfymn benim bebeğim 20 günlük hala zorlanıyorum ama ilk zamanlar hiç emmiyordu ısrarcı olun sürekli gergin zorla deneyin emecek inşallah olabiliyor ilk günler hepimiz yaşıyoruz
Hanife_zybk09 Ysfymn pes etme benim oğlum 2 aylık 30 gün emmedi sağarak verdim ama sürekli ısrarla deniyordum ağlarken morarıyordu pes etmedim şuan severek emiyor asla pes etme
Gtfssdh Ysfymn arada sağ ver arada uyutup emzirmeyi dene sürekli mama verirsen sütün çekilir bu sefer
Miloska23 Makas yöntemini dene biraz sütünü çıkar. Sabırlı ol ve sakin ol tenirgin olursan anlıyor. Sakın ol nazikçe, sessizce mirildan bisiler.
Minikalyam Hanife_zybk09 2 ay sonra emmeye başladımı benim emiyor 2-3 çektikten sonra ağlamaya başlıyo morarıyo nerdeyse mama veriyorum Daha sonradn deniyorum keyifliyken emmesi için ama ağlıyo düzelirmi yaaa
Ek-istanbul Ysfymn bende aynısını yaşadım gece sabahlara kadar yalvardım ama hep zorladım mamayı kaşıkla verdim şimdi emiyoruz pes etmeden uğraşmak lazım
Bahar123 Ysfymn ağız içi yara olmuş olabilir karbonatlı su ile silebilirsin doktor bana öyle demişti birde tazyikli gelebilir sütün. Yada atak dönemin de ısrarla ver memeyi canım
Ek-istanbul Ysfymn aynı benim kızımda öylr kızıyo damaklarına sıkıştırıyo emmek istemio ams dayandım sonunda ben kazandım sende dayan ve inan psikoloji çok önemli
iki_prens_annesi_ Ysfymn gaz olabilir dikkati dagiliyo olabilir 2 aydan buyukse ayakta gezerek hafif sallayarak emzirmeyi deneyin