Cgll Kızlar kendime emzirme sütyeni almam lazım lc waikikiden almıştım ama iyi çıkmadı bildiğiniz kaliteli hem dik tutan hemde böyle sağa sola kaymayan sütyeni internetten hangi siteden alabilirim?? Bebeğim 3 aylık olacak büyük çişini 2 güne bir yapıyor ve gazı çok pis kokuyor normal mi acaba emen bebeğin gazı kokar mı? Biz eylülde ek gıdaya geçmeyi düşünüyoruz mama kaşığı ve böyle saklama kabı gibi bişey almayı düşünüyorum içine çorba koymak için hangi markayı önerirsiniz?
Ozge_AyazEfee Cgll Sütyen hakkında bilgim yok 😌 Çişini dolu dolu yapıyor mu peki? Mycey, oioi, nuk Bu markalara bakabilirsiniz. E bebek in sitesine girerseniz bir çok model karşınıza çıkar aslında🦋
Mrvcvs Cgll ben LCW aldım gayet memnunum. Penti var isterseniz 99.99 fiyatı o civarda onlar belki isteğinizi karşılar. Diğer konular hakkında bilgim yok ne yazık ki
Snmtt Cgll waikikiden aldım bende dediğiniz gibi kendinden geçti😂 bende araştırma halindeyim penti ve suwen çok önerildi onlara bakıyorum. gaz konusunu bilmiyorum ama kakası berbat kokuyo bizimde büyük adam gibi bence normal 🤦🏽♀️
Cgll Snmtt 😂😂 valla yetik adam gibii kokuyor resmen sütyenden hep fışkırıyor sağa sola renkleri bi değişik oldu görmeniz lazım