Ses23 Arkadaşlar 40 günlük bebeğim var emzik veriyorum tutmyr midesi bulanıyor sürekli mememde yere koysam başlıyor ağlmaya beni böyle çok yoruyor nasıl emziğe alıştırmalıyım mama da veriyorum bu arada aç da değil sürekli ağzımı memeden çekmeme isteği var
Saida_Safiye Ses23 emek için degil size sarilmak kendini guvanda his etmek için emiyor istedi kadar emisin özliçeksiniz bir az büyüsün oynamadan emermisin dersiniz
idil1990 Ses23 kiyi kose bakkallarda bakkal emzigi oluyor ben oyle tutturdum rahata erdim. Fatos emzik ismi internetten de bakabilirsin onu tutturup sonra baska emzige gecersin 🌱 yoksa meme bagimlisi olucak ne sende derman kalicak ne de surekli gaz kusma oldugu icin bebeginde
SinemTvl Ses23 6 aylığız aynı hep emmek istiyor bazen bunalıyorum keseceğim diyorum sonra emerken gülücük atıyor 😍
Ses23 Meralvedatazer insanın direnci düşüyor gerçekten zor oluyor yere koyup bi sevemiyrm başlıyor ağlamaya
Ses23 Saida_Safiye doktorum dedi biz bunu istemiyoruz sürekli seni emzik yerine kullanmasını emziği tutturmaya çalış yoksa ne zaman aç ne zaman tok anlayamazsın damaklı emzik te var damaksızda tutmadı hiç birini
Saida_Safiye Ses23 kendimde bi doktor olarak başka bi doktorun emizik emesini istemesini anlamiyorum TM şimdi sizi rahatlatiyo doktorunuz buyudunda emizik emdi için çene ve dişlerinde problem ola biliçeni de soyladi inşallah sizin karariniz siz bilirsiniz 8 aylik bebeğim var tadini çikarin derim
Ses23 idil1990 evet bende hiç bir şekilde derman kalmıyor bakayım bi canım o yüzden sürekli gaz sorunu yaşıyoruz
idil1990 Ses23 surekli emdigi icin emdigide fazla geliyor bu sefer gaz oluyor cok iyi bilirim ne cektigini umarim tutar bi an once rahata erersiniz ikinizde
Ses23 Saida_Safiye sizde haklısınız o konuda doktorun önermesi şu yönde bebeğin ne zaman aç ne Zaman tok oldgnu o zaman anlymzsn böyle durumlarda emzik öneriyoruz dedi zaten kızımda tutmamakta ısrarcı daha bende zorlamıyorum