sedaykn Kızım 16 aylık olmak üzere ve 3 gündür tek uyku uyuyor ama öğünlerini tutturamadım daha. Siz nasıl yapıyorsunuz? Mesela öğle uykusuna kaçta yatıyor, öğle yemeğini ve ara öğünlerini kaçta yiyor ?
Evlatkokusu234 sedaykn kacta uyumayıyor sabah bızımkını ogle uukusu uzun oluyo mesela 11 12 gıbı uyuyo 3 te uyanıyor uyandıktan sonra corba verıyorum bızımkının de yeöek duzenlerı hıc bellı degıl mesela 6 7 gıbı akşam yemegı var ama yemıyor makarna dısında
Ikrazumra19 sedaykn mesela sabah 7-8 kalkiyor sonra kahvalti oglen 1 gibi uyyor uyumadan yemek yiyor sinra uyaninca meyve yada yogurt veriyorum sonrada aksam yemegi bizimlr
sedaykn Evlatkokusu234 Normalde sabah 7 de kalkardı ama tek uykuya geçtiğinden beri 8 8.30 arası kalkıyor. 1 gibi öğle uykusuna yatırıyorum 3 de kalkıyor öğle yemeğini o zaman veriyorum ama acaba geç mi diye diye düşündüm.
sedaykn Ikrazumra19 Uyumadan önce yemek yeyince acıkmaz mı akşama kadar diye düşünüyorum. Mesela bugün kahvaltı yaptı uyumadan önce yoğurt yedi 3 gibi uyandı öğle yemeği yedi sonra meyve veririm 6.30 gibi de akşam yemeği diye düşündüm