deniz__92 Tugceklckrn 40 tane pirinç dua okuyarak suya koyuyorsun en son bebeğinin banyo bittiğinde delikli bir süzgeçten pirinçli suyu bebeğe döküyorsun biraz ayırıyorsun sende banyo yapıyorsun o sudan üstüne döküyorsun kayınvalidem böyle yaptırmıştı bana
Sumeyyelan Tugceklckrn bunlar hurafe canım eski zamandan gelen şeyler bende bebeğimde de yıkanıp abdestimizi alıp akşama kuran okuttuk öyle
Tugceklckrn jsmn deniz__92 nazar boncugu alyans falanda atıluyor sanırım sizin kayınvalidenizde atmısmıydı
jsmn Arkadaşlar yapmayın etmeyin 40 çıkarmak nedir. Hurafe hepsi. Temizlenince abdestinizi alın bebeğinize hergün düzenli okuyun nazar vs için geçin gitsin. Size mantıklı geliyor mu Allah aşkına?
deniz__92 jsmn öyle haklısın canım ama büyükler yapalım deyince kırmak istemiyorsun işte darılmasınlar diye
Tugceklckrn deniz__92 genede eglenceli bişey bana kalırsa ki böyle bişey var herkes boşa yapmıyodur heralde
jsmn deniz__92 açıkçası işin ucu tehlikeki yerlere gidiyosa dik durmakta fayda var onlarda teklif edemez böylelikle. Ben tebliğ görevimi yaptım gerisi size kalmış canım :)
jsmn Tugceklckrn eğlencesi ne tam olarak ne kaçırmışım:) ve evet boşa yapıyolar aslı astarı yok Allahtan istemek dua etmek varken suya atılan alyans incik boncuk mu bebeği koruyacak bişeylerden iyilik hoşluk verecek?dua kuran ibadet gerisi boş arkadaş…ben tebliğ görevimi yaptım gerisi size kalmış Madem iyi eğlenceler..