miracinnannesii Ya bu saate kadae 5 kere uyanmak ne demek deli oldum resmn ya 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
afs9mart miracinnannesii evinizde aglayan bi bebek war ise öfkelenmeyin bu ses için milyarlar dökenler war sana aöylüyorum ama bende bazen kızıcak olsam kuzıma bu gelşyo aklıma kızmam geçiyo
Mervee1 miracinnannesii ben saat 11 den beri kaç kere kalktığımı bilmiyorum yerine koyuyorum uyanıyor bir damla uykuya hasretim
Tugcee2390 miracinnannesii peki ya bu saate kadar daha hiç uyumaması😀 tam düzeldi uykusu diyorum hoop yine bozuluyo
afs9mart Tugcee2390 benşmkide öyleydi careyi yanımda yatırmakta buldum yattıgı yerde veriyorum memeyi doyunca bırakıyo cekiyorum memeyi kıvrııyprum yanına bitti gitti
miracinnannesii Ya gece uykusu cok iyidi 2-3 gündr srekli aynı benmde dişim agrıo yanak bavul gbi şiş bide uykusuzluk eklndi bi yandan da basım agrıyor kafayı yicem her sey mi üst üste gelr ya 🤦🏻♀️
Gizem5755 miracinnannesii kız dua et benimki gözünü kırpmadı daha🤣🤣 mız mız sız sız ayakta geziyoruz ki her gecee durum bu🤣🤣 ama artık kendimi yıpratmıuorum uyursa uyur ağlarsa ağlar böyle böyle büyüyecekler.
miracinnannesii Eslinabusra vlla Allah sabır versin biz daha 5 aylığız ve ben kafayı yemk üzereyim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
bitanecik1 Ayy ben de 10 den beri kaç kere uyandığımı sayamadım. Sayınca daha bi garip geliyor o yüzden akışına bıraktım😂😂😂😂 ben uykuyu unuttum 🤷🏼♀️
cavrosay6 ebz09 evet ya🤦♀️.artik gözlerim kapaniyo😴.olum hala bu karanlikta etrafa bakiniyo.gözler fildir fildr☺