kerem_imm Reyhanbal ne kadar doğru bilmiyorum ama ben başımı tülbent ile sıkı sıkı sarıyorum. Karanlıkta duruyorum. Biraz uyumaya çalışıyorum. O şekilde geçiyor. Hatta bugün de ağrıyordu feci şekilde daha yeni geçti. Bu saat oldu yeni kendime geldim
Annemmmm Reyhanbal valla bana kahve çok iyi geliyor bide sinüzit var bnd yani yok böyle ağrı içiyorum geçiyor hamilelik de şimdi parol evet içiliyor an bn önce doğal yolla geçirmek istedim eğer geçmezse hapı içiyorum ama genelde geçiyor
Nenvarkuzum Reyhanbal benim migrenim var hatta çok ağır atlatıyorum göz bulanıklılığı kısmi uyuşukluk vs bebeğime verdiğim calpolden 1 yk içiyorum ve geçiriyor tavsiye ederim inşallah sizdede işe yarar
MaviPanterAnne Hafsa_anne ay bende hacamat istiyorum baş ağrılarıö çok olurdu şükür düzeldi ama baştan yaptırmaya korkuyorum
Hafsa_anne MaviPanterAnne ben baştan yaptırmadım ama bu sefer yapan bayan sineme de bir kupa koydu acayip fayda etti
HazalBozdag Şekersiz Türk kahvesi ve başıma tülbent sarıyorum ama tülbenti sararken sakak ve alın kısımlarına patates dilimi koyuyorum aşırı iyi geliyor benim migrenime tavsiye ederim.