Benimkide mamayla besleniyor 4. Aydayken doktor önümüzdeki ay ek gıdayı konuşuruz demişti ama ben beklemeden 1 ağustosta başladım internetten çok araştırdım kendimce yol belirledim bu sabah doktora gittik kilosu 8480 fazla dedi mamayı günde 7 defa 160 cc içtiğini söyledim 120 içmesi gerekiyor 1 hafta sonra ek gıdaya yogurtla basla dedi ben başladığımı söyledim 2 4 6 kaşık diye yükselterek yediriyorum dedim tamam dedi mamayı yavaş yavaş azaltcaz bi öğün mama yerine 1 çay bardağı yoğurt yedir dedi sonra sebze corbalari (Bende öyle yapacaktım) çorbaya geçince bi öğün mama yerine çorba sonraki öğün mama yerine yoğurt dedi böyle böyle mamayı azaltarak geçiş yapicaz dedi mama şekerli olduğu için hoşuna gider ictikce içer duramaz fazla kilo yapar dedi. 4. ayda da kilosu için fazla demişti ama ek gıdaya geçmek için 5. ayı bekletti mamayı ölçülü içtiği sürece sorun olmaz canım ama benimki doymuyor ictikce içiyor ve aynı zamanda eskisi gibi değil zor içiyor ve tok olmuyor gece kesintisiz uyuyan çocuk sürekli uyanıp içiyor biran önce tadimlarini bitirip gece tok tutan mamalar yapmaya başlıycam sizde böyle bişey yoksa en azından 4.5 aylık olmasını bekleyebilirsin anne sütüde alıyorsa icebildigi kadar içsin doktorda bugün öyle dedi anne sütü alsaydı kilosunun fazla olması önemli değildi biraz daha beklerdik dedi