Eda0606 Anneler merhaba benim kızım 13 aylık ben daha 1 yaş kanına götürmdim koranadan dolayı hemşirede önemli olduğunu söylemişti siz götürdünüz mü
PonciKom Eda0606 neden getirmedınız bıldıgım kadaryla geri telafisi yok bende gtrdım hemşire 10gun bekletırımmdedi aradı onlemleri alıp gittik şuan 16 aylık coorna ılgılı bır sıkıntı yok alt açma bezınk serdim aşı oldu direk ğstünğ basını orda değiştim bukdr basitti
Usya34 Eda0606 1 yaş aşısı olduğu zaman bize hemşire hiç bundan bahsetmedi. Şuan öğreniyorum nedir o? Bebeğin kanından alıp değerlere mi bakılıyor?
Hulyaaydn57 Eda0606 bizde bugün olduk 1 yas aşısı ama kan degerlerinw bakılmdi hic napmm lazm peki cnm
Burcc Bebeğinizde herhangi bir rahatsızlık, gelişim geriliği, düşük bağışıklık sistemi yoksa acele etmenize gerek yok demişti doktorumuz.
PonciKom Eda0606 he tmm ozaman baska zamanda yaptırabılırsın bısey olmaz ben aşı sandım cok problem degıl bzım saglk ocagı 6. ayda istemıstı ozaman korona yoktu ama gece. hastalıktan dolayı kan vermek zorunda kaldık tıp merkezi gibi yerler cok sakin tek bız vardık aerk oyle herkes burnum akıuor suram agrıyor diye gelmıyor cok sessizdi ill sırada kan verdk ılk sırada doktorun odasına gırdık
Zalimsin 8 aylıkken yaptırmıştık koronadan dolayı 14 aylıkken yaptırdık biz yapılması değerlere bakılması gerekiyor