mom0989 Kızım 11 aylık toplam 4 dişi var 2 alt 2 üst. Ama dişlerini gıcırtatıyor yani ağzını sağa sola yaparak sürtüyor baya sert yapıyor. Sanırım damaklarını kaşıyor siz de böyle birşeyle karşılaştınız mı ?
Ebrudefne- mom0989 benim kızımda aynı 10 aylık yine 4 dışı var alt üst olarak bir süre yaptı şuan yapmayı kesti bencede kasindigi için yapıyor diye düşünüyorum..
Crazymomy mom0989 bugün aynı konuyu anneme danıştım. Dişlerini kıracak sanıyorum öyle gıcırdatıyor her bebek yapar bi zaman sonra bırakır merak etme yanıtını aldım 🌸
Organiktavuk mom0989 geçen ay çok yapıyordu baya sinir bozucu ve insan korkuyor ama kızım bir ayda 7diş (4ü azı dişi) çıkardı bu ara yapmıyor takip ediyorum
PonciKom mom0989 bnmkıde 16 aylık 7 dişi var ama galıba azı dişlericıkıyor hem gıcırdatıyor hemde parmakları hep azı dişlerinin oldugu yeri bastırıuor huzursuz ve ishalde
mom0989 Organiktavuk evet şimdi köpek dişleri kabarmış kaşıyor sanırım ondan yapıyor 2-3 gündür iştahıda yok
Alyasin mom0989 evet canım bir müddet yapıyorlar ama sonra geçiyor merak etme o sırada dikkatini dağıtmaya çalış eline yiyebileceği sebzelerden veya meyvelerden verebilirsin🥰
PonciKom mom0989 bizimkıde aşırı ishal oluyor ya sonra pişim oluyor gexmıyor cunku 6 7 kere yapıyor surdugumuz kremlerde işe yaramıyor ozamam anlıyorumki diş gelıyor:)