Sedefbxl Zeymir aynı duruyor tesbıh gıbı sıralı sızındemı var kac aydır geçmedi gıttı kafayı yıyecegım baktıkcakca
Zeymir Sedefbxl evet benim kizimdada var 2 aydir ultrasonlarnkan tahlileri temiz hep ama insanin ici rahat etmiyor :/
Sedefbxl Zeymir bu aralar grıp oldu bıraz büyüdüler bızımde butun tahlılller temız cıktı ama yınede ıcım rahat degıl benım oğlumun dışardan baktığımda baya bellı
Zeymir Cok gecmis olsun insallah hepsininki temizdir. Benim kizinki belli olmuyorki boyle icerden elleyince elime geliyor
Mavilikus merveikra doktora goturdunuzmu findim kadarmi badem kadarmi suan. Kuculdumu gectimi kac tane var
Zeymir bukaga hayır geçmedi bi sene takip ettirdik bi küçüldü bi büyüdü bıraktık takibi ama şuan etrafımda çoğu cocukta var o yüzden telaşımı bıraktım etrafımdakiler götürmediler bi kere olsun ben bi sene takip ettirdim şimdi hala var bıraktım. Hatta ikinci çocuğum oldu onda da var😀
bukaga Zeymir yaaa benimde tam kulak arkasıyla ense devamı bölgede 1 tane var mercimekten biraz büyük , bir kere usg yaptırdım yayma kan tahlilleri hepsi temiz 6 ay oldu gecmedi doktor yine bakalım dedi yine telaş başladııı :(