Hanımlar kızım bir yaşını aldı geceleri maşşallah uyuyor sabah sekize kadar dokuz bucuk ta yatış yapıyor daha erken uyutamıyorum zaten neyse mevzu kendi yatagında ve odasında uyuyor sallamadan karşısına geciyorum uyuyor o zaten masal anlatıyorum dalana kadar sonra yatıyor iki üç kez yanıma kodum uyudu ama yatagına gecirdim ( yatagıma koymamda merak ettim yatagından başka yerde yatacakmı diye) sorum şu ki kızımla daha önce hiç gece başka evde uyumadım zaten sese duyarlı bir cocuk birde bende üç günlük tatil kaçamagı yapmak istiyorum iki yıldır hamilelik ve dogum bu zamana kadar adım atmadım vruste patlayınca ama bende bunaldım artık cıkıcam kafa dinlemeye 😁 yanınada biberon koyyorum yada suluk o içiyor sabaha dek bitmiş oluyor onu yatagında arayıp bulup tekrar yatıyor acaba gittigimiz yerde yatagı yok beşigi yok aramızda yatsa eşimle uyurmu saatlerine özen göstericem ne kadar tatilde olsamda ama sizlerin başına gelen varmı bugun suyunu koymadım cok başka yere koydum sırf denemek için ona kalkıp içiyor uyuyormu acaba diyorum ki bayadır böle içiyor uyuyor içiyor uyuyor maşşallah diyelim tabi 😂 acaba ordada uyurmu cok yazdım anlatabilmek için helal edin tecrubeli analardan yorum bekliyorum 🙄🥰 bugun suyunun yerini degiştim yarın koymucam bir gecede yanıma alıp uyutucam gitmeden cok tereddütteyim birde alışırda bu düzen bozulursa diye ğç günlük bi taril olcak sevgiler 😘