Goktugveannesi Bir kaç gündür bebegimin bezini açtığımda idrarının koyu sarı olduğunu görüyorum aynı durumu yaşayan varmı yada nedenini bilen doktora gitmeyi gerektiriyormu malum virüsten dolayı hastaneye gitmek istemiyorum
Monik1 Goktugveannesi benim bebeğim 2 ay 14 günlük aynı durumu bende yaşadım hatta kokusu bile değişiyor doktora götürdüm su vermemi ve daha sıklıkla beslememi söyledi annesütü veriyorum artık 3 saatte bir mutlaka emziyorum ve geçti sıcaklarda çok terlediğinde koyu geliyor
AryamH Goktugveannesi 2 haftadir bizimde oyle cok su ictigi halde turuncu gibi ve kotu kokuyor bezini bekletmedigim halde. Bugun doktordan randevu aldim mecbur. Sonucu yazarim neden oldugunu ona gore sizde gidersiniz. Allah korusun bobrek sorunu olabilir enfeksiyon olabilir diye dusundum.
Monik1 Goktugveannesi Bence siz o emmek istedikçe değil daha fazla emdirmeye çalışın ben öyle yapıyorum gündüz her hareketinde memeyi veriyorum gece kendi uyanmıyor ama ben 3 saatte bir zorla uyandırıp emziyorum 5 dakikada olsa çok faydası oluyor ben koyu idrarı en çok sabahları görüyordum gece boyu terlediği için çok su kaybediyor kızım sizde buna dikkat edin derim
Goktugveannesi Monik1 3 saat sürmüyor acıkıyor ve istiyor gündüzleri geceleride 2 buçuk saate bir kendisi uyanıyor 10 dakka emip uyuyor geri dahada sık vereyim o zaman ben düzelir inşallah ya
AryamH Goktugveannesi bobrek ultasyonu cekildi temiz cikti sukur bisey yokmus. İdrar tahlili istedi veremedik saat gec oldugu icin yarin goturcem tahlili. Genel olarak bi de kan tahliline bakmak istedi. Muhtemelen idrar yolu enfeksiyonudur dedi.
AryamH Goktugveannesi ben evimizin cok yakininda bi devlet hastanesine gittim bombostu zaten. Hastanelere zorunlu olmadikca gidilmedigi icin kolay randevu alirsinz sabah ararsaniz. Saolun bu arada sizede gecmis olsun.