Srplakgn Kızlar daha hiç sivilcem çıkmamıştı 1 ay 7 gün oluyor doğum yapalı cildim çok bozuldu her yer sivilceli ve aşırı kilolu hissediyorum kendimi sivilce için önerisi olan var mı
Altun Srplakgn geçmiyor bende de oldu hatta ben de senin gibi açmıştım konuyu şuan 3 ay 20 günlük şuan azaldı yüzüne bir şey kullanma kozmetik onlar artırıyor
BanniCici Srplakgn benimde hamileliğimin 8.ayında başladı. Sırtımda, boynumda ve yanaklarımda. Hepsi gecti sayılır ama yanaklarımda iri iri cıkmaya devam ediyor. Kulağımda bile cıkıyor. Öncesinde de sivilce tedavisi görmüştüm oysa ki. 🤔
AryamH Srplakgn hamileyken oldu asla gecmemisti. Dogum yapinca gecti. Bir ay once yine oldu. Eczaneden krem aldim dogal yontemlerle gecmiyor benim.
Altun BanniCici BanniCici benim de sırt , yüz ,burun,kulak aşırı çıkmıştı şuan sırt ne geçti yuzimde de geçti alında çıkıyor bir ara eşim dalga bile geçiyordu atlar çıkmış diye 😄😄😄😄
Altun BanniCici benim bebek 3 ay 20 günlük bir ay dahi olmamıştır sivilce geceli şekerli şeyler ben de sivilce yapıyor annem ne süt olsun diye çok tatlı yedirmislerdi bol bol su için ve dediğim gibi yüzünüze bir şey sürmeyin ben çay ağacı sabunu kullanmıştim başta iydi sonra cildimi mahvetti