FtmYigitim Kızlar sünnet dikişi kuruyup mu iyileşiyor yoksa normal iyilesmemi oluyor doktor sadece krem verdi sabah aksam yazıyordu ben bez yapismasin diye her alt açtığımda sürüyorum hala kurumadi 1 hafta oldu sizinki ne zaman iyilesmisti
Mihma FtmYigitim bize de krem vermişti 3 gün her açtığımda sürdüm ve bardak koydum 3 gün sonra batikon sürdüm 5 gün ve her gün duşts suyun içinde oturdu
Demetbulut FtmYigitim ayın 10 da sünnet oldu oğlum bazi yerde ipler duruyor duşmedi daha carsamba kontrol var bakalım ne diyecek size hangi kremi verdi doktor
S100516 FtmYigitim bizde yeni olduk sayılır sargı bezi sarılıydı ikinci günü attık onu açık bıraktık krem sürmeye devam ettik banyo kesinlikle yaptırmadı doktor 10. günde yaptık banyoyu bu arada 3 buçuk aylığız. Üzerini kapatmak içinde herhangi bişey koymadım bardak vs hareket ettikçe üzerine gelir canını yakar diye zaten 1 hafta olduğunda tamamen iyileşmişti
Gulsah10 FtmYigitim batroban krem sürdüm her bez değiştirdiğimde 3 gün duş su değdirmek yok dedi 2.gün akşam küvete oturttum bıcıbıcı yaptı bir güzel kremledim bağladım 3. Gün dikişler kendiliğinden düşmüş ve 3.gün yürüteci o kadar özlemiş ki bindiğiyle her yeri turladığı bir olmuştu maşallah gerçekten de “olduda bitti maşallah” 3 kelime 3 gün 😁
FtmYigitim Mihma bize duş falan demedi ameliyatla birlikte oldu sünneti 1 hafta sonra ameliyat bandini çıkarın banyo yapabilir dedi sizinki kaç gunde iyilesti
FtmYigitim Demetbulut Fucidin yazmis ama eczaci muadilini vermis fusix derma o bitti kayin babam tekrar aldi ona da baskasini vermisler oda muadili stafine
FtmYigitim S100516 bizde sargi falan yoktu bi gazli bez koymuslar onuda eve gelince attik 1 hafta oldu ama hala sis iyilesmedi 🤷🏻♀️
S100516 FtmYigitim doktorunuzla görüştünüzmü peki hafif şişlik varsa normal bir yakınımın bebeğinde 10 günü geçmişti tamamen inmesi ama ilk günlerdeki gibi şişlik varsa sorun olabilir
S100516 FtmYigitim iki gün daha takip edin hala değişiklik yoksa doktorunuza yazın yinede içiniz rahat etsin ☺️
FtmYigitim Gulsah10 ay masallah ya inanin ben daha kucagima alip sarilamadim bile insallah bian önce gecer bizimkide
Arc1993 FtmYigitim yara iyileşir gibi iyileşecek. Tamamen iyileşmesi için daha çok erken. Renginin vs dönmesi 15-20 günü bulur. Bizi 1 ay sonra kontrole çağırmıştı
FtmYigitim Arc1993 yok kasik fıtığı ameliyati oldu cift tarafli 1 hafta sonra banyo yaptirin dedi doktor