Hnggurel Arkadaşlar 4buçuk aylık bebeğim uykusunda sürekli ayaklarını havaya kaldırıp pat pat yere vuruyor bazen ellerinide aşırı hareketli ve kendini uyandırıyor . Bu durumu yaşayan varmı neyin nesi🤔
Egemenin_Annesi Hnggurel Benim Oglani mi tarif ettiniz acaba ?🤦🏼♀️ ayni ayni benim Bebegim 7 aylik bu arada ve sürekli hareket halinde uykusunda
Geheimnisperson Hnggurel bizim kız da gece uykusunda çok yapıyor ayaklarını kaldırıp da pat pat indiriyor. Elleriyle yüzünü ovuşturuyor. 4,5 aylık.
Rzgr Hnggurel o aylarda normal. Genellikle butun bebekler yapiyor. Oglumda yapiyordu. Bütun gece pat pat. Bir sure sonra birakiyorlar.
afs9mart Hnggurel ellerini hawaya kaldırıp korkutuyo kendini evet o uuzden ellerini donunun içine sokturuyorum uyandırmıyo böylece
Brcsnn Hnggurel benim kizimda 4.5 aylik bessigindeki carsafi topluyo dolaniyo eli kolu durmuyo top gibi oluyo sallarken sonra saga sola carpiyo
Mrvcck Benim bebeğim de yapıyordu 5. ayda kendiliğinden unuttu. Doktoruma sorduğumda gazını çıkartmaya çalışıyor olabileceğini söylemişti. Endişe edecek bir durum değil.